SNR-Healing

Wat is SNR?

Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude Yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Het is een subtiele en krachtige vorm van healing. Sat Nam Rasayan werkt je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Daarna, met meerdere sessies, is eigenlijk niets onmogelijk om te helen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

In Sat Nam Rasayan werkt de healer met de helende kracht van zijn bewustzijn.  In feite benadert de healer via het waarnemen en voelen het transcendente bewustzijn, dat de Sacred Space genoemd wordt en heeft de healing zijn werking door non-dualiteit. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de patiënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de patient zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Individuele behandeling

Dit kan helpen bij zowel fysieke als emotionele en mentale klachten.  Het effect is meestal eerst een diepe fysieke ontspanning en men slaapt vaak beter.  Een healing kan helpen bij hoofdpijn, spanning, onrustige geest, stress, bijna alle specifieke lichamelijke klachten, add, adhd, aandoeningen van het zenuwstelsel, huidproblemen etcetera.

Wil je weten of het voor jouw klachten iets kan betekenen, neem vrijblijvend contact op: 06 2006 88 99.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je mag ontspannen liggen, de healer zit op enige afstand naast je.  Je hoeft niets te doen.. De healer doet het ‘werk’ met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie. De healing zelf duurt 45 minuten. Eerst maken we even kennis en is er ruimte voor je verhaal of klachten of vragen. Daarna volgt de healing en we eindigen weer met thee en ruimte om desgewenst je ervaring te delen. De afspraak duurt 75 minuten in totaal en het tarief daarvoor is € 70,-  Een aantal afspraken achtereen is vanzelfsprekend heel effectief en daarmee geef je de veranderingen in jezelf de tijd om door te kunnen werken

Info en afspraak maken?

Neem contact op met het  Contactformulier of   via 06 2006 88 99. Dhyan.

Over Dhyan

Dhyan heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie en wegen naar zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie aan de universiteit (RUL) en vervolgde dat met kennis en ervaring van transpersoonlijke psychologie, Oosterse wijsheid (yoga en meditatie), energiewerk en astrologie. Iedere methode heeft zijn eigen kracht en toepassingsgebied, en ze kunnen elkaar heel mooi aanvullen.

Ik hoop met mijn ervaring en kennis iets voor je te kunnen betekenen. Kies uit:

 

“There are two ways of living in the world: the way of worry and the way of relaxation. If you worry, you have to concentrate to imagine, and it becomes physical work. But if you turn your mind to the Universal mind, then things will come to you.” – master in SNR Guru Dev Singh.