SNR

Individuele SNR-Healing

Een individuele healing van 30 minuten,  is nu nog goedkoop, € 50,- , omdat ik nog in opleiding ben. Met een aantal healings achtereen geef je je veranderingen in jezelf en je leven de tijd om door te kunnen werken

Wat is SNR?

Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Het is een subtiele en krachtige vorm van healing. Sat Nam Rasayan werkt je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Daarna, met meerdere sessies, is eigenlijk niets onmogelijk om te helen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

In Sat Nam Rasayan werkt de healer met de helende kracht van zijn bewustzijn.  In feite benadert de healer via het waarnemen en voelen het transcendente bewustzijn, dat de Sacred Space genoemd wordt en heeft de healing zijn werking door non-dualiteit. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de patiënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de patient zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Als je een healing krijgt mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie. De healing duurt 20 minuten.


“There are two ways of living in the world: the way of worry and the way of relaxation. If you worry, you have to concentrate to imagine, and it becomes physical work. But if you turn your mind to the Universal mind, then things will come to you.” – master in SNR Guru Dev Singh.

 

Info en afspraak maken?

Neem contact op met het  Contactformulier of   via 06 2006 88 99. Dhyan Tjebbe Westendorp.

 

Achtergrondinfo over Sat Nam Rasayan Healing