Spirituele Therapie & Healing

Een healing-sessie kan naar wens bij jou thuis of in Plantenwinkel Salie, Haven 4, Leiden

Zoek je begeleiding bij het verwerken van moeilijke ervaringen of wil je je persoonlijk ontwikkelen voor een gezond en vervuld leven? Misschien zoek je verdieping of wil je meer uit het leven halen? Ontdek jezelf en nieuwe ervaringen met behulp van het Indiase Yoga Chakra-model, dat thema’s zoals veiligheid, zelfvertrouwen, levensstroom, zelfrespect, liefde, creativiteit, communicatie, keuzevrijheid, intuïtie, eenheid en spiritualiteit omvat.

Of wil je je eigen ervaringen met kundalini en meditatie beter begijpen of er meer grip op ontwikkelen?

Reading & Healing in Balans

In deze sessies, die je kunt beschouwen als Spirituele Therapie, integreren we lichaam, gevoel en energie. We richten ons niet alleen op fysieke, emotionele en mentale aspecten, maar ook op het energetische veld en de spiritualiteit van de mens. Deze holistische benadering brengt bewustzijn en verandering op meerdere niveaus teweeg. Onze focusgebieden omvatten:

 • Aura-reading
 • Chakra-reading
 • Relatie-reading
 • Kind-reading
 • Wezensopdracht en kwaliteitenreading
 • Innerlijk kind
 • Herstel van balans/energie opschonen met betrekking tot overledenen

IMG_2861Kundalini-stroom en Kosmische energie

We maken ook gebruik van de kundalini-stroom en kosmische energie om je eigen krachten en gaven te verankeren, wat positieve effecten heeft op alle aspecten van je leven. Elke sessie integreert een helend aspect, waardoor thuiskomen in jezelf als een vreugdevolle ervaring wordt beleefd.

Vaak worden ook meditatieve staten van zijn ervaren, innerlijke stilte voor het eerst voelbaar beleefd, en kan zo bewust gemaakt en geintegreerd worden.

Informatie en sessie boeken

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op met Dhyan Tjebbe Westendorp via het Contactformulier of bel 06 2006 88 99.

Tarieven

Een sessie duurt 75 tot 90 minuten en kost € 120,- (inclusief btw).

Studenten / minima:  € 60,-  (mits van tevoren afgesproken)

Betaling kan contant ter plaatse of vooraf via NL22ASNB0707192846 ten name van Yogastudio De Lindewei.

lees s.v.p. de Algemene Voorwaarden met de annuleringsregels goed door.

Over Dhyan Tjebbe Westendorp

Dhyan heeft zich via diverse wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie en zelfinzicht. Hij studeerde psychologie aan de RUL-universiteit en vervolgde zijn pad met transpersoonlijke psychologie, Oosterse wijsheid (yoga en meditatie), energiewerk/intuïtieve ontwikkeling en astrologie. De combinatie van deze methoden biedt een krachtige en aanvullende benadering voor persoonlijke groei en heling.

Dhyan heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie en wegen naar zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie aan de universiteit (RUL) en vervolgde die weg met kennis en ervaring van transpersoonlijke psychologie, Oosterse wijsheid (yoga en meditatie), energiewerk / intuitieve ontwikkeling en astrologie. Iedere methode heeft zijn eigen kracht en toepassingsgebied, en ze kunnen elkaar heel mooi aanvullen.

Ik hoop met mijn brede ervaring en kennis iets voor je te kunnen betekenen met:


Ervaringen

23 juni 2022.  Nadat ik meerdere keren gedurende meditatie het bericht kreeg om mij te verdiepen in chakras, heb ik mijn intuïtie gevolgd en een sessie bij Dhyan geboekt.Dhyan was een hele makkelijke keus, omdat van alle mensen die chakra readings aanboden in de regio, hij voor mij het vriendelijkste overkwam. Dat was ook mijn ervaring toen ik hem ontmoette. Dhyan straalt rust en vrede uit en ik voelde mij gelijk op mijn gemak.

Hij bood mij thee en water aan en we namen plaats op twee comfortabele zitplekken en hij vertelde mij over hoe hij op dit pad van energie werk is gekomen. Ik vertelde hem mijn verhaal en wat ik had meegemaakt, dat ik jaren in therapie heb gezeten voor ptss en nu last had van chronische pijn. Ik was zo gewend dat zodra ik over mijn verleden vertelde, alles wat ik daarna deed of zei door die lens geïnterpreteerd werd.

Dhyan luisterde en in plaats van mijn ook door die lens zien, hij uitlegde dat we ons op de energie van het nu, in plaats van wat er in het verleden was gebeurd zouden richten, en dan kijken wat er naar boven zou komen. 
Hij vroeg mij om de ogen te sluiten, mijn lichaam te voelen en mij op mijn hart chakra te focussen. Dhyan kan precies aanvoelen wat jij voelt en het ook heel goed verwoorden. Hij begeleide mij om mijn hart-energie te voelen en dan de vrijheid te geven om te zien wat het natuurlijk zou doen. De stroom werd een beek, een rivier, een waterval en uiteindelijk een meer. Hij kon precies aanvoelen wat ik nodig had, waar in mijn lichaam ik het voelde en gaf mij sturing en de vrijheid om ermee te experimenteren. 
Toen ik daarmee klaar was begeleidde hij mij om deze energie die ik aan de voorkant van mijn lichaam voelde, ook aan de achterkant te voelen. Hij leerde mij hoe ik de energie naar mijn wervels kon sturen en versterken. Mijn ruggengraat werd in mijn minds eye een boom en ik voelde me sterk en voor het eerst echt in balans en evenwichtig. Ik had nooit eerder mijn eigen energie op deze manier gevoeld.
Hij leerde mij om echt mijn handen en voeten te voelen terwijl ik het gevoel in mijn wervelkolom van de boom bleef vasthoudenen, en te kijken of ik de energie naar ze toe kom sturen. Wonder boven wonder, het brandende en tintelende gevoel van neuropathie dat ik altijd daar voelde verdween! Het was alsof iemand water over mijn zenuwen had gegoten en de brand had geblust. Mijn zenuwen waren rustig en de pijn was op dat moment weg. Ik wist dat dit mogelijk was want het duurt mij 30 seconden nadat ik wakker word om de pijn te voelen. In die paar seconden dat mijn brein nog niet helemaal wakker is bestaat de pijn niet.
Dhyan vertelde mij dat hij gelooft dat als ik hiermee oefen en leer dit gevoel ook los van meditatie vast te houden, dat het mijn herstel heel erg zou helpen. Hij heeft mij gevraagd om een mudra (handhouding) te kiezen om dit gevoel vast te houden en om daarmee makkelijker weer er terug in te komen. Ook heeft hij mij geleerd om mij aura beter aan te voelen en het op een ideale grootte te maken.
Dhyan is geweldig. Hij is een gids en een leraar die alles zo goed kan uitleggen en dat ook met veel liefde doet. Hij voelt aan wat je nodig hebt, geeft je sturing wanneer dat nodig is en doet alles op jou tempo. Ik kon niet geloven hoe snel de 90 minuten voorbij waren gegaan. Achteraf hebben we nog gepraat en heeft hij veel uitgelegd en al mijn vragen beantwoord.
Deze ene reading heeft mijn leven veranderd en mij de kennis en ervaring gegeven om verder te groeien en herstellen. Ik had nooit gedacht dat ik hierdoor zou leren om mijn zenuwpijn te verminderen. Hij heeft alles zo goed uitgelegd en mij begeleid dat ik vanochtend moeiteloos het in mijn eentje kon doen. Ik ben Dhyan eeuwig dankbaar en ben zo blij dat ik de reading/healing heb gedaan!  –  Millie, 37
 • Een ervaring ‘Ontmoeting met mezelf- Het was op een koude november middag wanneer ik mijn eerste reading-healing consult bij Dhyan Singh had. De aanleiding was een energetisch onevenwicht dat moest worden hersteld. Ik was benieuwd hoe je zoiets voor elkaar krijgt in het niet-fysieke plan, dus ging ik er vol verwachting heen. Wat ik helemaal niét had verwacht, was dat het consult mijn leven zou veranderen. Want er gebeurden meer bijzondere dingen, naast het herstellen van het energetische probleem.
  Dit werd de dag die een richtingverandering in mijn leven teweeg zou brengen: ik ontmoette zomaar mijn hogere zelf. Het was niet gepland, het gebeurde gewoon. Waarschijnlijk omdat er tijdens een reading-healing consult gebeurt er precies wat er moet gebeuren. Ik neem aan dat de ontmoeting met mijn hogere zelf nodig was voor een succesvolle healing. Het was tevens één van de allermooiste ervaringen en gaf de doorslag voor mijn verdere levenskeuzes.Wie zichzelf goed denkt te kennen, zou zich zomaar kunnen vergissen … Velen van ons doen werk waarvan ze denken dat ze het leuk vinden, dat het bij hen past enzovoort. Maar hoeveel van ons weten met zekerheid wat zij écht willen, wat de bedoeling van hun leven is, hun eigen bijzondere missie hier op Aarde?…Ik kwam er op die dag achter. zonder het te weten, had ik jarenlang mijn ziel gevangen gehouden binnen de grenzen van de ‘logische keuzes’. Pas op die dag heb ik gezien hoe mooi en stralend de ziel is als het de keuzevrijheid wordt gegeven. Wat een wonderschoon wezen het wordt als het ‘bevrijd’ wordt.Sindsdien laat ik mijn hogere zelf bepalen wat de volgende stap zal zijn. Het voelt goed, ik ben veel gelukkiger nu en wéét dat ik op het juiste pad ben. De verbinding met mijn ziel is nu ‘herschapen’, heel sterk en letterlijk een licht op mijn levensweg’.
 • Een ervaring:   ‘De reading was voor mij heel inzichtgevend en goed afgestemd, de rake typeringen waren zeer herkenbaar, ik had het gevoel dat alles er mocht zijn en ik vond de benadering erg prettig, tijdens en na de reading voelde ik me heel gegrond en energiek. En ik heb mee kunnen nemen dat ik in mijn eigen kracht kan staan.’
 • Een ervaring: De ontvangst bij Tjebbe is warm, in een serene en mooie omgeving. Tjebbe begint de sessie door mij een aantal vragen te stellen over mijn gezondheidsklachten en dagelijks leven. Ik had al een lange tijd gezondheidsklachten en een gevoel van instabiliteit. Verder ervaarde ik ook een gebrek aan veiligheid en vertrouwen in mezelf, anderen en het leven.

  Vervolgens zijn wij van start gegaan met een aantal oefeningen. Op een vertrouwde en rustige manier begeleidt Tjebbe mij langs de chakra’s. Centraal staat voelen en het ervaren van elke chakra.

  Er komen beelden en herinneringen bij mij naar boven. Samen staan wij stil bij deze beelden en herinneringen. Er is veel ruimte om elke ervaring een plekje te geven.

  Steeds gaan we terug naar het hier en nu, naar een gevoel van veiligheid, vertrouwen en liefde.

  Ik voel steeds meer hoe mijn zelfvertrouwen groeit, hoe ik steeds beter in mijn “eigen ik” kom. Ik voel dat ik geliefd en gesteund wordt door alles en iedereen. Het is goed, Ik mag er zijn ! Een overweldigend gevoel van rust, vertrouwen, zekerheid, veiligheid, blijdschap en bovenal liefde verspreidt zich vanuit mijn kern, als een warm vlammetje naar de rest van mijn lichaam en geest. De verbinding tussen mijn geest, lichaam en hart is weer compleet.

  Na de sessie heb ik het gevoel dat ik een grote blokkade heb overwonnen. Ik voel me als herboren en weet dat alles wat er is en gaat komen, ontzettend mooi zal zijn.

 • Een ervaring:  ‘De reading is een geweldige ervaring geworden en heeft me enorm geholpen. Tijdens de reading kon jij mijn ervaring en energie heel precies waarnemen en met exact de juiste woorden verwoorden. Hierdoor ben ik weer een stapje verder om weer heel te worden.’
 • Een ervaring:  Bij Tjebbe kan je terecht wanneer je bijvoorbeeld de connectie met je intuïtie en gevoel kwijt bent, wanneer je teveel in je hoofd zit en met ratio leeft. Tjebbe is onbevooroordeeld, voelt direct vertrouwd, warm en liefdevol. Ik kan niet wetenschappelijk uitleggen hoe het werkt wat hij doet. Tja, iets met een andere soort energie, dan we dagelijks gewend zijn. Met onder andere meditatie en vragen, lijkt Tjebbe haarfijn aan te voelen, in te kunnen tunen op andermans energie, om aan te voelen wat de ander nodig heeft. Wat op geestelijk vlak niet lukt met bijvoorbeeld acupunctuur of bij een psycholoog, lukt misschien wel in een sessie bij Tjebbe. Daarom is het zeker het proberen waard. Ik ben in ieder geval na dit onderzoek weer beter in contact met mijn eigen gevoel. Wouter, acupuncturist, Leiden december 2015.
 • Een ervaring: Lange tijd heb ik bepaalde ervaringen en gevoelens ver weg gestopt. Ik reageerde steeds hetzelfde op een bepaalde situatie en daarin liep ik tegen mijn grenzen op. Met die reden begon ik mijn healing-sessies bij Tjebbe. Ik vond het heel eng om dit proces in te gaan, maar ik ben ongelooflijk blij dat ik het ben aangegaan. Bij Tjebbe voelt het veilig en vertrouwd. Alles is goed, alles mag er zijn. Het voelde goed vanaf de eerste sessie; ik was niet meer bang om diep naar binnen te kijken en te voelen en erkennen wat er is. Sterker nog, ik heb gemerkt dat het heel goed vertoeven is in mij. Ik heb ‘ik’ ontmoet. Ik zat er al die tijd al, diep verscholen, maar nu zag ik het pas. En dat geeft me veel rust en vertrouwen.Vooraf was ik bang dat ik steeds als een gebroken mens de sessies zou verlaten, bang voor wat ik allemaal tegen zou komen, maar het tegendeel was waar. Ik was juist iedere keer blij en vol verwondering over hoe mooi dit proces werkt. Tjebbe begeleidde me heel goed bij het voelen van wat er is, (juist) ook in de diepte, en dat leidde tot inzichten waar ik met ratio alleen niet toe was gekomen. Die inzichten bespraken we ook weer. Een prachtige wisselwerking tussen het lichaam, het energetische en het verstand. Ik ben blij dat ik mijzelf heb gevonden en dat ik met bepaalde situaties nu beter kan omgaan. Beetje bij beetje mijn strijd hiermee kan loslaten en kan accepteren. Ik voel geen angst meer voor mijn eigen reis hierin. Ik sta er nu vol vertrouwen in. Daar ben ik Tjebbe heel dankbaar voor. Ik zou dit ieder mens gunnen.

 

Algemene voorwaarden

Annuleren van afspraken kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Tot 24 uur van tevoren wordt de helft, €37,50 in rekening gebracht en daarna wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Let op svp: Annuleren kan alleen telefonisch of via sms gebeuren, dus NIET VIA E-MAIL en NIET VIA SOCIAL MEDIA (!) anders worden de kosten in rekening gebracht.

 • Het boeken of afspreken van, of deelnemen aan een privéles of individueel consult (yoga-, reading-,  healingconsult of klanksessie) betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.
 • Deelname aan een yoga-, reading- of healingconsult of privéles geschiedt volledig op eigen risico.
 • Yogacentrum De Lindewei en Tjebbe Westendorp kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.