Reading & Healing

Ruimte yogacentrum de lindewei - healingReading & Healing gaan in deze consulten hand in hand. Dit werk met energie zou je ook wel Spirituele Therapie kunnen noemen.

We nemen naast de lichamelijke, emotionele en mentale aspecten vooral het energetische veld en de spiritualiteit van de mens als ingang. Zo kan er op meerder lagen tegelijk bewustzijn en verandering zijn.

Je energie wordt gelezen en we kijken er samen naar. We kunnen op verschillende gebieden focussen, zo zijn bijvoorbeeld de volgende readings mogelijk:

 • Aura-reading
 • Chakra-reading
 • Relatie-reading
 • Kind-reading
 • Wezensopdracht en kwaliteitenreading.

Alleen al doordat je in de reading de tijd neemt om ‘ermee te zijn’ en je volledig met jezelf te verbinden geeft al veel ruimte en zet verandering in gang. Er zit altijd een stuk healing in de afronding en het thuiskomen in jezelf wordt altijd als vreugdevol ervaren.

We werken vanuit het chakra-model uit India, met thema’s als IMG_2861veiligheid, zelfvertrouwen, het kunnen meestromen met hetleven, zelfrespect en je plek innemen, liefde en gevoelsenergie, creativiteit, communicatie, keuzevrijheid, intuitie, eenheid en spiritualiteit. Vanuit je vraag of situatie in het moment komen we bij de essentie van wat er nodig is en geheeld mag worden. Daarbij laten we laten ons leiden door de energie van het moment: wat wezenlijk is en innerlijk speelt, licht op en mag worden gezien, aangeraakt, gevoeld en geheeld worden.

Ook kunnen we werken met de  kundalinistroom en de kosmische energie. Oude moeilijke herinneringen mogen opkomen, gevoeld worden en getransformeerd. Waar de energie niet stroomt, staan we bij stil en kijken we wat er nodig is om het vrij te maken. Een blokkade is een kans voor groei en eenmaal opgelost heb je er nieuwe vrijheid in gevoel en gedrag en nieuwe mogelijkheden voor teruggekregen.

De stroom komt op gang en geeft je de energie om helemaal jezelf te zijn. Kwaliteiten en gaven worden verankerd zodat je erop gaat vertrouwen.Dit werkt positief door in je leven en in alle levensgebieden, van binnen en van buiten.


Sat Nam Rasayan Healing

Hierbij mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je ligt en de healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie.  Lees meer>>

Een healing van 20 minuten, plus nagesprekje en thee heeft voorlopig nog een heel schappelijke prijs: € 35,-


Begeleiding

Mijn missie is om vanuit liefde en intuitieve afstemming anderen aan te moedigen en te helpen om via zuiverheid, onverschrokken zelfontplooing en creativiteit (kundalini!) voluit te leven.

Dhyan Singh (Tjebbe Westendorp) – (1966) is yogaleraar, psycholoog en healer.

Ik heb velen mogen begeleiden in een context van heling en groei en voel mij als een vis in het water in het veld van energiewerk en healing. Ik wordt er blij van als ik dat kan delen met anderen.

Ik heb mij in mijn studie psychologie vooral op psychotherapie, transpersoonlijke psychologie en spiritualiteit gericht. Daarna ontdekte ik Kundalini Yoga en dat voelde als thuiskomen. Ik was er direct verliefd op en begon de lerarenopleiding. Verder deed ik trainingen bij Ad Stemerding (spirituele therapie) in Alandi Retreat Site. Ik deed de Reading Jaar Opleiding bij Jacqueline Wolvetang in 2013 en momenteel volg ik de opleiding Sat Nam Rasayan, healing dmv Meditatie.


Info en afspraak maken?

Neem gerust contact op met je vragen: Tjebbe Westendorp via Contactformulier of  06 2006 88 99

 • Afspraken kunnen worden gemaakt (bij voorkeur) maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
 • Met een serie van 4 x achtereen geef je je veranderingen in jezelf en je leven de tijd om door te kunnen werken.

Tarief

 • € 90,-  / 1,5 uur.  (voor reeds afgesproken en lopende consulten tot en met augustus geldt nog het oude tarief).
 • Traject van 4 keer: € 320,-
 • Traject-sessies geldig t/m 6 maanden na de eerste keer.
 • Betaling graag via ING-rekening NL37INGB0007035928 t.n.v. P.A.T. Westendorp, Leiden. Contant betalen ter plekke kan ook.
 • Lees ivm eventuele annulering de de Algemene voorwaarden hieronder goed door svp.

Algemene voorwaarden

Annuleren van afspraken kan kostenloos tot 48 uur van tevoren.Tot 24 uur van tevoren wordt de helft, €37,50 in rekening gebracht en daarna wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Let op svp: Annuleren kan alleen telefonisch of via sms gebeuren, dus NIET VIA E-MAIL en NIET VIA SOCIAL MEDIA (!) anders worden de kosten in rekening gebracht.

 • Het boeken of afspreken van, of deelnemen aan een privéles of individueel consult (yoga-, reading-,  healingconsult of klanksessie) betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.
 • Deelname aan een yoga-, reading- of healingconsult of privéles geschiedt volledig op eigen risico.
 • Yogacentrum De Lindewei en Tjebbe Westendorp kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.

Ervaringen

 • Een ervaring:   ‘De reading was voor mij heel inzichtgevend en goed afgestemd, de rake typeringen waren zeer herkenbaar, ik had het gevoel dat alles er mocht zijn en ik vond de benadering erg prettig, tijdens en na de reading voelde ik me heel gegrond en energiek. En ik heb mee kunnen nemen dat ik in mijn eigen kracht kan staan.’
 • Een ervaring: De ontvangst bij Tjebbe is warm, in een serene en mooie omgeving. Tjebbe begint de sessie door mij een aantal vragen te stellen over mijn gezondheidsklachten en dagelijks leven. Ik had al een lange tijd gezondheidsklachten en een gevoel van instabiliteit. Verder ervaarde ik ook een gebrek aan veiligheid en vertrouwen in mezelf, anderen en het leven.

  Vervolgens zijn wij van start gegaan met een aantal oefeningen. Op een vertrouwde en rustige manier begeleidt Tjebbe mij langs de chakra’s. Centraal staat voelen en het ervaren van elke chakra.

  Er komen beelden en herinneringen bij mij naar boven. Samen staan wij stil bij deze beelden en herinneringen. Er is veel ruimte om elke ervaring een plekje te geven.

  Steeds gaan we terug naar het hier en nu, naar een gevoel van veiligheid, vertrouwen en liefde.

  Ik voel steeds meer hoe mijn zelfvertrouwen groeit, hoe ik steeds beter in mijn “eigen ik” kom. Ik voel dat ik geliefd en gesteund wordt door alles en iedereen. Het is goed, Ik mag er zijn ! Een overweldigend gevoel van rust, vertrouwen, zekerheid, veiligheid, blijdschap en bovenal liefde verspreidt zich vanuit mijn kern, als een warm vlammetje naar de rest van mijn lichaam en geest. De verbinding tussen mijn geest, lichaam en hart is weer compleet.

  Na de sessie heb ik het gevoel dat ik een grote blokkade heb overwonnen. Ik voel me als herboren en weet dat alles wat er is en gaat komen, ontzettend mooi zal zijn.

 • Een ervaring:  ‘De reading is een geweldige ervaring geworden en heeft me enorm geholpen. Tijdens de reading kon jij mijn ervaring en energie heel precies waarnemen en met exact de juiste woorden verwoorden. Hierdoor ben ik weer een stapje verder om weer heel te worden.’
 • Een ervaring:  Bij Tjebbe kan je terecht wanneer je bijvoorbeeld de connectie met je intuïtie en gevoel kwijt bent, wanneer je teveel in je hoofd zit en met ratio leeft. Tjebbe is onbevooroordeeld, voelt direct vertrouwd, warm en liefdevol. Ik kan niet wetenschappelijk uitleggen hoe het werkt wat hij doet. Tja, iets met een andere soort energie, dan we dagelijks gewend zijn. Met onder andere meditatie en vragen, lijkt Tjebbe haarfijn aan te voelen, in te kunnen tunen op andermans energie, om aan te voelen wat de ander nodig heeft. Wat op geestelijk vlak niet lukt met bijvoorbeeld acupunctuur of bij een psycholoog, lukt misschien wel in een sessie bij Tjebbe. Daarom is het zeker het proberen waard. Ik ben in ieder geval na dit onderzoek weer beter in contact met mijn eigen gevoel. Wouter, acupuncturist, Leiden december 2015.
 • Een ervaring: Lange tijd heb ik bepaalde ervaringen en gevoelens ver weg gestopt. Ik reageerde steeds hetzelfde op een bepaalde situatie en daarin liep ik tegen mijn grenzen op. Met die reden begon ik mijn healing-sessies bij Tjebbe. Ik vond het heel eng om dit proces in te gaan, maar ik ben ongelooflijk blij dat ik het ben aangegaan. Bij Tjebbe voelt het veilig en vertrouwd. Alles is goed, alles mag er zijn. Het voelde goed vanaf de eerste sessie; ik was niet meer bang om diep naar binnen te kijken en te voelen en erkennen wat er is. Sterker nog, ik heb gemerkt dat het heel goed vertoeven is in mij. Ik heb ‘ik’ ontmoet. Ik zat er al die tijd al, diep verscholen, maar nu zag ik het pas. En dat geeft me veel rust en vertrouwen.Vooraf was ik bang dat ik steeds als een gebroken mens de sessies zou verlaten, bang voor wat ik allemaal tegen zou komen, maar het tegendeel was waar. Ik was juist iedere keer blij en vol verwondering over hoe mooi dit proces werkt. Tjebbe begeleidde me heel goed bij het voelen van wat er is, (juist) ook in de diepte, en dat leidde tot inzichten waar ik met ratio alleen niet toe was gekomen. Die inzichten bespraken we ook weer. Een prachtige wisselwerking tussen het lichaam, het energetische en het verstand. Ik ben blij dat ik mijzelf heb gevonden en dat ik met bepaalde situaties nu beter kan omgaan. Beetje bij beetje mijn strijd hiermee kan loslaten en kan accepteren. Ik voel geen angst meer voor mijn eigen reis hierin. Ik sta er nu vol vertrouwen in. Daar ben ik Tjebbe heel dankbaar voor. Ik zou dit ieder mens gunnen.