Psychologische hulp

Individuele sessie

In mijn werkwijze gaan Westerse psychologie en Oosterse wijsheid (Yoga-kennis & meditatie) prima samen en vullen elkaar aan. Ik heb mij in mijn studie psychologie vooral op psychotherapie en transpersoonlijke psychologie gericht. daarnaast ben ik thuisgekomen in de Oosterse wijsheid via Yoga, Meditatie en Healing.

Ga je door een moeilijk tijd heen? Zoek je hulp bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen?

Of gaat het juist goed met je en wil je verdieping en meer uit het leven halen?

Zoek je iemand die je bijstaat op je weg van persoonlijke groei, bewustzijn en zelfinzicht, naar een gezond en vervullend leven?

Je bent bij Dhyan aan het goede adres als:

 • je door een moeilijke periode heen gaat
 • je serieus aan jezelf wil werken maar niet weet waar te beginnen
 • je je leven op orde hebt maar ergens voelt dat het niet ‘klopt’ en je er maar niet achter komt wat dit is
 • je al veel aan jezelf ‘gewerkt’ hebt  met spiritualiteit, psychotherapie, meditatie, workshops enzovoorts maar nog steeds in de knoop zit
 • je je oprecht je eigen authenticiteit wil ontdekken en leven vanuit je eigen vrijheid
 • wil weten waarom sommige patronen zo diep zitten
 • je een gevoelig persoon bent en andere therapeuten niet makkelijk vertrouwt
 • je veel therapieen gedaan hebt, maar die bij jou niet tot de kern gekomen zijn
 • je open staat voor Oosterse spiritualiteit, zonder dogma, maar met een oprechte openheid naar je werkelijke diepere ervaring
 • je je zelf therapeut of hulpverlener bent en er door heen zit
 • therapeut, arts, yogadocent of hulpverlener bent en zeer zorgvuldig wil zijn in je keuze met wie je voor hulp in zee gaat

Bel en vertel, we kunnen meestal direct een afspraak maken. Mailen kan ook via het Contactformulier.  Telefoon: 06 2006 88 99

Over

Dhyan Singh -Tjebbe Westendorp (1966) is psycholoog, healer en yogaleraar. Hij heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie, spiritualiteit en wegen naar zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie aan de universiteit (RUL) en vervolgde die weg door kennis en ervaring op te doen in het veld van Transpersoonlijke Psychologie en Oosterse wijsheid.

Ik heb velen mogen begeleiden in een context van psychologische hulp, heling en groei. Voor mij is authenticiteit belangrijk, en wat echt is, trouw zijn aan jezelf en je eigen waarheid. Ik ben elke keer weer verheugd en dankbaar als anderen hun eigen anker (her)vinden in zichzelf. Soms is bewuste aandacht genoeg om weer met jezelf samen te vallen, soms moet je door diepe stukken heen en daar nodig ik je dan ook toe uit. De beloning is ernaar: klachten verdwijnen en er ontstaat: ruimte, echtheid, vrijheid, inzicht, geluk in jezelf, om maar een paar dingen te noemen.

Tarieven

 • Een sessie duurt 1,5 uur en kost € 90,-  Het uurtarief is € 60,- inclusief btw. Ik ben niet aangesloten bij verzekeraars maar daardoor zijn er zijn geen wachtlijsten.
 • Studenten € 50,- / Serieuze interesse maar uitkeringssituatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Betaling graag contant ter plaatse of van tevoren op NL22ASNB0707192846 t.n.v. Yogastudio De Lindewei.
 • Annuleren geldt alleen telefonisch of via sms, 06 2006 88 99 (en is niet geldig via e-mail of social media)
 • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren Tot 24 uur van tevoren wordt €37,50 in rekening gebracht. Binnen 24 uur of no show wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Het boeken of afspreken van, of deelnemen aan een privéles , een individuele afspraak of een programma in De Lindewei betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.

 • Deelname geschiedt volledig op eigen risico.
 • De Lindewei, Tempel van Universeel Bewustzijn en Tjebbe Westendorp kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.

Ervaringen

 • Een ervaring: Lange tijd heb ik bepaalde ervaringen en gevoelens ver weg gestopt. Ik reageerde steeds hetzelfde op een bepaalde situatie en daarin liep ik tegen mijn grenzen op. Met die reden begon ik mijn healing-sessies bij Tjebbe. Ik vond het heel eng om dit proces in te gaan, maar ik ben ongelooflijk blij dat ik het ben aangegaan. Bij Tjebbe voelt het veilig en vertrouwd. Alles is goed, alles mag er zijn. Het voelde goed vanaf de eerste sessie; ik was niet meer bang om diep naar binnen te kijken en te voelen en erkennen wat er is. Sterker nog, ik heb gemerkt dat het heel goed vertoeven is in mij. Ik heb ‘ik’ ontmoet. Ik zat er al die tijd al, diep verscholen, maar nu zag ik het pas. En dat geeft me veel rust en vertrouwen.Vooraf was ik bang dat ik steeds als een gebroken mens de sessies zou verlaten, bang voor wat ik allemaal tegen zou komen, maar het tegendeel was waar. Ik was juist iedere keer blij en vol verwondering over hoe mooi dit proces werkt. Tjebbe begeleidde me heel goed bij het voelen van wat er is, (juist) ook in de diepte, en dat leidde tot inzichten waar ik met ratio alleen niet toe was gekomen. Die inzichten bespraken we ook weer. Een prachtige wisselwerking tussen het lichaam, het energetische en het verstand. Ik ben blij dat ik mijzelf heb gevonden en dat ik met bepaalde situaties nu beter kan omgaan. Beetje bij beetje mijn strijd hiermee kan loslaten en kan accepteren. Ik voel geen angst meer voor mijn eigen reis hierin. Ik sta er nu vol vertrouwen in. Daar ben ik Tjebbe heel dankbaar voor. Ik zou dit ieder mens gunnen.

 • Een ervaring ‘Ontmoeting met mezelf- Het was op een koude november middag wanneer ik mijn eerste reading-healing consult bij Dhyan Singh had. De aanleiding was een energetisch onevenwicht dat moest worden hersteld. Ik was benieuwd hoe je zoiets voor elkaar krijgt in het niet-fysieke plan, dus ging ik er vol verwachting heen. Wat ik helemaal niét had verwacht, was dat het consult mijn leven zou veranderen. Want er gebeurden meer bijzondere dingen, naast het herstellen van het energetische probleem.
  Dit werd de dag die een richtingverandering in mijn leven teweeg zou brengen: ik ontmoette zomaar mijn hogere zelf. Het was niet gepland, het gebeurde gewoon. Waarschijnlijk omdat er tijdens een reading-healing consult gebeurt er precies wat er moet gebeuren. Ik neem aan dat de ontmoeting met mijn hogere zelf nodig was voor een succesvolle healing. Het was tevens één van de allermooiste ervaringen en gaf de doorslag voor mijn verdere levenskeuzes.Wie zichzelf goed denkt te kennen, zou zich zomaar kunnen vergissen … Velen van ons doen werk waarvan ze denken dat ze het leuk vinden, dat het bij hen past enzovoort. Maar hoeveel van ons weten met zekerheid wat zij écht willen, wat de bedoeling van hun leven is, hun eigen bijzondere missie hier op Aarde?…Ik kwam er op die dag achter. zonder het te weten, had ik jarenlang mijn ziel gevangen gehouden binnen de grenzen van de ‘logische keuzes’. Pas op die dag heb ik gezien hoe mooi en stralend de ziel is als het de keuzevrijheid wordt gegeven. Wat een wonderschoon wezen het wordt als het ‘bevrijd’ wordt. Sindsdien laat ik mijn hogere zelf bepalen wat de volgende stap zal zijn. Het voelt goed, ik ben veel gelukkiger nu en wéét dat ik op het juiste pad ben. De verbinding met mijn ziel is nu ‘herschapen’, heel sterk en letterlijk een licht op mijn levensweg’.
 • Een ervaring:   ‘De sessie was voor mij heel inzichtgevend en goed afgestemd, de rake typeringen waren zeer herkenbaar, ik had het gevoel dat alles er mocht zijn en ik vond de benadering erg prettig, tijdens en na de reading voelde ik me heel gegrond en energiek. En ik heb mee kunnen nemen dat ik in mijn eigen kracht kan staan.’
 • Een ervaring:  Bij Tjebbe kan je terecht wanneer je bijvoorbeeld de connectie met je intuïtie en gevoel kwijt bent, wanneer je teveel in je hoofd zit en met ratio leeft. Tjebbe is onbevooroordeeld, voelt direct vertrouwd, warm en liefdevol. Ik kan niet wetenschappelijk uitleggen hoe het werkt wat hij doet. Tja, iets met een andere soort energie, dan we dagelijks gewend zijn. Met onder andere meditatie en vragen, lijkt Tjebbe haarfijn aan te voelen, in te kunnen tunen op andermans energie, om aan te voelen wat de ander nodig heeft. Wat op geestelijk vlak niet lukt met bijvoorbeeld acupunctuur of bij een psycholoog, lukt misschien wel in een sessie bij Tjebbe. Daarom is het zeker het proberen waard. Ik ben in ieder geval na dit onderzoek weer beter in contact met mijn eigen gevoel. Wouter, acupuncturist, Leiden december 2015.
 • Een ervaring: De ontvangst bij Tjebbe is warm, in een serene en mooie omgeving. Tjebbe begint de sessie door mij een aantal vragen te stellen over mijn gezondheidsklachten en dagelijks leven. Ik had al een lange tijd gezondheidsklachten en een gevoel van instabiliteit. Verder ervaarde ik ook een gebrek aan veiligheid en vertrouwen in mezelf, anderen en het leven.

  Vervolgens zijn wij van start gegaan met een aantal oefeningen. Op een vertrouwde en rustige manier begeleidt Tjebbe mij langs de chakra’s. Centraal staat voelen en het ervaren van elke chakra.

  Er komen beelden en herinneringen bij mij naar boven. Samen staan wij stil bij deze beelden en herinneringen. Er is veel ruimte om elke ervaring een plekje te geven.

  Steeds gaan we terug naar het hier en nu, naar een gevoel van veiligheid, vertrouwen en liefde.

  Ik voel steeds meer hoe mijn zelfvertrouwen groeit, hoe ik steeds beter in mijn “eigen ik” kom. Ik voel dat ik geliefd en gesteund wordt door alles en iedereen. Het is goed, Ik mag er zijn ! Een overweldigend gevoel van rust, vertrouwen, zekerheid, veiligheid, blijdschap en bovenal liefde verspreidt zich vanuit mijn kern, als een warm vlammetje naar de rest van mijn lichaam en geest. De verbinding tussen mijn geest, lichaam en hart is weer compleet.

  Na de sessie heb ik het gevoel dat ik een grote blokkade heb overwonnen. Ik voel me als herboren en weet dat alles wat er is en gaat komen, ontzettend mooi zal zijn.

 • Een ervaring:  ‘De reading is een geweldige ervaring geworden en heeft me enorm geholpen. Tijdens de reading kon jij mijn ervaring en energie heel precies waarnemen en met exact de juiste woorden verwoorden. Hierdoor ben ik weer een stapje verder om weer heel te worden.’
 • Een ervaring:  Bij Tjebbe kan je terecht wanneer je bijvoorbeeld de connectie met je intuïtie en gevoel kwijt bent, wanneer je teveel in je hoofd zit en met ratio leeft. Tjebbe is onbevooroordeeld, voelt direct vertrouwd, warm en liefdevol. Ik kan niet wetenschappelijk uitleggen hoe het werkt wat hij doet. Tja, iets met een andere soort energie, dan we dagelijks gewend zijn. Met onder andere meditatie en vragen, lijkt Tjebbe haarfijn aan te voelen, in te kunnen tunen op andermans energie, om aan te voelen wat de ander nodig heeft. Wat op geestelijk vlak niet lukt met bijvoorbeeld acupunctuur of bij een psycholoog, lukt misschien wel in een sessie bij Tjebbe. Daarom is het zeker het proberen waard. Ik ben in ieder geval na dit onderzoek weer beter in contact met mijn eigen gevoel. Wouter, acupuncturist, Leiden december 2015.