Psychologische hulp

Psychologische hulp

Dit is een pittige tijd, met de corona maatregelen die nu al zo lang duren, en alles eromheen en het vraagt waarschijnlijk veel van je. Bovendien kunnen er heel makkelijk ‘oude’ zaken worden aangeraakt of kan je meer last hebben van jezelf, hoe je met jezelf en anderen omgaat, of je eigen psychologie wordt meer voelbaar of zichtbaar voor je en je hebt misschien behoefte aan steun en verandering in jezelf. Dat kan in individuele vorm.

Bel en vertel, we kunnen desgewenst direct een afspraak maken. Een sessie kan gewoon in de studio plaatsvinden met 1,5 meter afstand, of desgewenst online. 06 2006 88 99, Dhyan Tjebbe. Westendorp.

Dhyan Singh (Tjebbe Westendorp) – (1966) is psycholoog, healer en yogaleraar.

Ik heb velen mogen begeleiden in een context van psychologische hulp, heling en groei. Voor mij is authenticiteit belangrijk, en wat echt is, trouw zijn aan jezelf en je eigen waarheid. Ik ben elke keer weer oprecht verheugd en dankbaar als anderen hun eigen anker (her)vinden in zichzelf. Soms is bewuste aandacht genoeg om weer met jezelf samen te vallen, soms moet je door diepe stukken heen en daar nodig ik je dan ook toe uit. De beloning is ernaar: klachten verdwijnen en er ontstaat: ruimte, echtheid, vrijheid, inzicht, geluk in jezelf (om maar een paar dingen te noemen šŸ˜‰

Wat mij betreft gaan Westerse psychologie en Oosterse wijsheid en prima samen en vullen elkaar aan. Ik heb mij in mijn studie psychologie vooral op psychotherapie en transpersoonlijke psychologie gericht.


Tarief

ā‚¬ 90,- / sessie van 1,5 uur. Dit is inclusief 21% btw. Gebaseerd op een uurtarief


Over Dhyan Tjebbe

Wil je hulp bij het verwerken van moeilijk ervaringen? Iemand die je bijstaat op je weg van persoonlijke groei en bewustzijn, zelfinzicht, en een gezond en vervullend leven? Of gaat het goed en zoek je een bepaalde verdieping of wil je meer uit het leven halen?Ā  Jezelf verkennen en nieuwe ervaringen opdoen?

Dhyan Tjebbe heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie en wegen naar zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie aan de universiteit (RUL) en vervolgde die weg met kennis en ervaring van transpersoonlijke psychologie, Oosterse wijsheid (yoga en meditatie), energiewerk en astrologie. Iedere methode heeft zijn eigen kracht en toepassingsgebied, en ze kunnen elkaar heel mooi aanvullen.

Uitzicht De LIndewei

Ik hoop met mijn brede ervaring en kennis iets voor je te kunnen betekenen. Kies uit: