Psychologische hulp

Psychologische hulp

Dit is een pittige tijd met de corona lock-down en alles eromheen en het vraagt waarschijnlijk veel van je. Bovendien kunnen er heel makkelijk ‘oude’ zaken worden aangeraakt of kan je meer last hebben van jezelf, hoe je met jezelf en anderen omgaat, of je eigen psychologie wordt meer voelbaar of zichtbaar voor je en je hebt misschien behoefte aan steun.

Dat kan in een sessie met psychologische hulp / healing.
In mei en juni is er een mooie aanbieding: 3 sessies voor ‚ā¨ 230 euro, dit is een korting van 15 % . Hiervoor is een gratis consult van 30 minuten mogelijk, ter kennismaking. Overweeg het eens om dit jezelf te gunnen, ik ben er voor je.

Bel en vertel, we maken direct een afspraak. 06 2006 88 99, Dhyan Tjebbe.

Dhyan Singh (Tjebbe Westendorp) – (1966) is psycholoog, healer en yogaleraar.

Ik heb velen mogen begeleiden in een context van psychologische hulp, heling en groei. Voor mij is authenticiteit belangrijk, en wat echt is, trouw zijn aan jezelf en je eigen waarheid. Ik ben elke keer weer oprecht verheugd en dankbaar als anderen hun eigen anker (her)vinden in zichzelf. Soms is bewuste aandacht genoeg om weer met jezelf samen te vallen, soms moet je door diepe stukken heen en daar nodig ik je dan ook toe uit. De beloning is ernaar: klachten verdwijnen en er ontstaat: ruimte, echtheid, vrijheid, inzicht, geluk in jezelf (om maar een paar dingen te noemen ūüėČ

Wat mij betreft gaan Westerse psychologie en Oosterse wijsheid en prima samen en vullen elkaar aan. Ik heb mij in mijn studie psychologie vooral op psychotherapie en trans-persoonlijke psychologie gericht. Daarna ontdekte ik Kundalini Yoga en dat voelde als thuiskomen. Verder deed ik trainingen bij Ad Stemerding in Alandi Retreat Site (energiewerk, meditatie en spirituele therapie). Ik deed de Reading Jaar Opleiding bij Jacqueline Wolvetang in 2013 en momenteel volg ik de opleiding Sat Nam Rasayan, healing dmv bewustzijn, meditatie en non-dualiteit.