Consult levensvragen

Ontdek Astrologie – Consulten voor Levensvragen

Je horoscoop onthult het ‘veld van omstandigheden’ waarin je ziel is geboren, als een ’tuin van karma’ die de situaties, mensen en ervaringen in dit leven aangeeft. In tegenstellingtot de moderne astrologie ziet de klassieke astrologie de horoscoop niet als een ‘blauwdruk van jezelf.’ Je bent niet je horoscoop, maar de visie op mens en kosmos is vergelijkbaar met het taoïsme en de yogafilosofie: een ziel die neerdaalt in een lichaam en levenservaringen opdoet.

Deze ervaringen en omstandigheden wachten op hun eigen moment van bloei of manifestatie,
en de horoscoop onthult wanneer (timing-technieken) bepaalde ‘karma’ of thema’s (de belofte van je horoscoop) actief zijn in je leven. Net zoals in een tuin bloeit niet alles tegelijk, maar heeft alles zijn eigen moment.

Wil je hier meer over weten? Dat kan in een consult.

Tijdens een consult beginnen we met het verkennen van de grote lijnen in je leven: jouw verhaal (zon), de omstandigheden (maan), hoe jij dit vormgeeft en leeft (ascendant), en hoe deze elementen samenwerken.

Daarna gaan we dieper in op jouw specifieke vragen en biedt de horoscoop de antwoorden.

Wat je kunt verwachten in een 60-minuten astrologisch consult:

  • Inleiding in astrologie
  • Duiding van jouw levensverhaal, levensomstandigheden en persoonlijkheid
  • Antwoord op specifieke vragen
  • Bonus: zelfinzicht, zelfacceptatie, verwondering en vertrouwen in het leven

Praktische informatie:

Kosten, 1 uur durend consult

  • in Plantenwinkel Salie of Café Galerie Leidse Lente: €120,-
  • Online met Zoom:  € 90,-
  • Adres Salie is Haven 4, leiden, Leidse Lente ligt aan de Haagweg 4, Leiden.

Over Tjebbe Westendorp:

Dhyan Tjebbe’s expertise omvat astrologie, psychologie, therapie, en bewustwording. Als afgestudeerde psycholoog heeft hij diepgaande kennis opgedaan aan de universiteit, en heeft hij zich gespecialiseerd in transpersoonlijke psychologie en astrologie.

Zijn astrologische opleiding werd gecertificeerd bij de gerenommeerde Adam Elenbaas van Nightlight Astrology ( Year One & Year Two), met inspiratie van toonaangevende figuren zoals Chris Brennan (Hellenistische astrologie) en Liz Greene (archetypische astrologie). Deze rijke mix van psychologie sluit naadloos aan bij de tijdloze wijsheid van Hellenistische filosofie, klassieke yogatradities, en het taoïsme, en biedt een solide basis voor een spiritueel vervuld leven. Ontdek je ware zelf en verrijk je levensreis met astrologie.

Ga naar Dhyan Tjebbe’s Astrologie website