Kundalini Yoga

Kundalini Yoga The Yoga of Awareness is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Het richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie, de ervaring van je ziel en de mind en de verbinding met het Goddelijke. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem. De yoga werkt vooral op het klierstelsel en zenuwstelsel, en bevat mantra’s en elementen uit de Sikh-traditie. Yoga en meditatie ondersteunen steunen elkaar in deze methode. We gebruiken ook mantra’s en meditaties met muziek. Dat brengt je al snel in contact met je zelf als éénheid. Uiteindelijk brengt het je geestelijke tot en verstilling, Shunya.

3ho-logo

Iedereen kan meedoen, of je nu ervaring hebt of begint maakt niet uit. De lessen zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers. Bij yoga is het uitgangspunt respectvolle acceptatie van je eigen lichaam en je situatie in het huidige moment, ontspanning en jezelf zijn. Van daaruit kan je zonder forceren je eigen grenzen gaan verleggen, opbouwen en groeien in je yoga.

Ga naar lesrooster

Links:

Dhyan Singh –  Tjebbe Westendorp

Als Kundalini Yogadocent, psycholoog en spiritueel therapeut en geef ik al meer dan twintig jaar met liefde en enthousiasme yogalessen en individuele begeleiding waarin meditatie en energiebewustzijn een belangrijke plek hebben. In de yoga gebruik ik graag mantra en muziek en ik voel me als een vis in het water in het veld van energiewerk en healing. Mijn laatste opleiding was Sat Nam Rasayan Healing, alwaar ik nu betrokken ben bij de organisatie. Ik ben bijna getrouwd en vader van twee dochters van 7 en 10 jaar oud.

Contact

Priveles

Alles is mogelijk, op weg helpen met eigen practise of een traject.  Klik hier voor info en afspraak maken