Kundalini Yoga

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga The Yoga of Awareness is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem. Deze yoga is actief en inspannend en richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie. Deze yoga is door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht. De yoga werkt vooral op het klierstelsel en zenuwstelsel, en er zitten mantra’s en elementen in uit de Sikh-traditie. Yoga en meditatie ondersteunen steunen elkaar in deze methode en lopen vloeiend in elkaar over. Belangrijke is ook het geestelijk tot rust komen, na de oefeningen, de verstilling en de diepere beleving van het Zelf. Kundalini Yoga gebruikt ook mantra’s en meditaties met muziek. Deze combinatie brengt je in contact met je zelf als éénheid.

3ho-logo

Iedereen kan meedoen, of je nu ervaring hebt of begint maakt niet uit. De lessen zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers. Bij yoga is het uitgangspunt respectvolle acceptatie van je eigen lichaam en je situatie in het huidige moment, ontspanning en jezelf zijn. Van daaruit kan je zonder forceren je eigen grenzen gaan verleggen, opbouwen en groeien in je yoga.

Kundalini Yoga Nederland

Hier vind je de basismantra’s en basistechnieken


International Kundalini Yoga Teachers Association

Dhyan  (Tjebbe Westendorp)

Ik ben Kundalini Yogadocent, psycholoog en spiritueel therapeut en geef al meer dan vijftien jaar met liefde en enthousiasme yogalessen waarin meditatie en energiebewustzijn een belangrijke plek hebben. Graag gebruik ik mantra, klank en muziek en voel me als een vis in het water in het veld van yoga, energiewerk en healing. Ik ben ook praktisch en geef op verzoek ook Business Yoga in uw bedrijf. Momenteel ben ik bezig in het laatste jaar van de opleiding Sat Nam

Rasayan Healing.

Contact Dhyan:


Chiara v.d. Berg/ Hari Tej Kaur

Chiara – Hari Tej Kaur

3HO – Healthy, Happy Holy Organisation

Chiara van den Berg (Hari Tej Kaur)

Chiara is gecertificeerd Kundalini Yoga docente, yogacoach en businessyogaspecialist. Ze heeft in haar eigen leven ervaren hoe yoga en coaching haar hebben geholpen te groeien en te ontwikkelen als onderneemster en zij geeft deze positieve energie graag door. Ze helpt je om oude patronen te doorbreken en samen een stap te nemen voor een nieuw leven.

Wekelijkse les op:  ma 10.30 – 11.30 in Warmond, ma 20-21.15 online /  woensdag LIndewei 20.00 – 21.15

Contact Chiara:

Tarieven

  • Proefles:  € 10,-  &  neem gratis iemand mee naar deze proefles.
  • Losse les  €  12,50. Geen verplichtingen
  • Bonusles  € 0,-   voor kaarthouders: bring a friend for free!
  • 10-lessenkaart €  100,-   / 20 weken   (€ 10,- per les)
  • 20-lessenkaart €  170,-  /  40 weken  (€ 8,50 per les)

Studenten krijgen kortin g

  • 10-lessenkaart  € 75,-               20 weken        (7,50 euro per les)
  • 20-lessenkaart €  120,-              40 weken   (6 euro per les)

Betalen?

10-lessenkaart en privelessen graag vooraf betalen. Losse lessen mogen achteraf via bankoverschrijving of contant na de les.

Graag jouw bijdrage overmaken ovv van je hele naam en type dienst die je afneemt, bijvoorbeeld priveles of 10-lessenkaart.

Triodosbank t.n.v. Chiara van den Berg IBAN:  NL65TRIO0212159208