Klankheling

  • 28 november,  20.00 – 21.30 uur
  • Haagweg 4, Leiden in de restaurantzaal van  Cafe Galerie Leidse Lente
  • € 30-
  • Wil je een klankconcert op eigen locatie of in jouw yogastudio, neem contact op voor de mogelijkheden!

The Yoga of Sound

We doen eerst enkele yoga warming-ups en zingen een mooie mantra om onszelf te openen voor de klank. Daarna lig je ontspannend met de klanken van nada tarangini gevolgd door traditionele bronzen klankschalen, klankbuizen en de gongJe maakt op een innerlijke reis. Elke keer is weer anders, elk moment is nieuw. Laat je verrassen door de diepe ontspanning en doorwerking van deze muziek.

klankopstelling-2015-1aDe klanken in en om je heen voelen is een bijzondere ervaring. Je mag erop vertrouwen dat je precies de ervaring krijgt en inzichten ontvangt die je op dit moment nodig hebt.

De klanken nodigen uit tot meditatie, het ervaren van de trillingen en de ruimte die zich daardoor opent. Een universum vol trilling. Daarachter kan je ook nog eens de stilte in jezelf ervaren die achter je gedachten ligt…

Reserveer je plaats door € 30- over te maken.

  • Betalingen graag via NL22ASNB0707192846 t.n.v De Lindewei, Leiden, ovv ‘klankheling en datum’ en je naam.
  • Betaling via iDeal mogelijk. Zie de link onderaan de pagina. Vul zelf bedrag in en vermeld ‘klankheling’ en je naam.

p.s. na betaling is restitutie als je er niet bij kan zijn niet meer mogelijk maar wel kan je iemand anders in je plaats laten komen.

Contact & informatie

Dhyan Tjebbe Westendorp: 06 2006 88 99 of contactformulier


Klank op locatie

Ook op andere plekken kom ik graag voor een klankheling. Denk aan yogascholen, festivals, het strand, etc. Wil je iets bijzonders op jouw locatie, boek een klankschaalconcert en haal deze magie in huis! Of geef het je vrienden kado en boek voor je eigen groep je eigen klankconcert in De Lindewei.
Individueel Klankbad?

Klankschalen en de gong kunnen diep ontspannend werken door de trilling en klank: er ontstaat harmonie in jezelf. Je voelt de geluidstrillingen in je lijf, het is een innerlijke subtiele massage. Je kan het denken even helemaal loslaten en op een diepere manier verbinding voelen met jezelf en tot rust komen in het moment. De klanken herinneren je aan je eigen oorspronkelijke trilling en zNL22ASNB0707192846 t.n.v De Lindewei, Leiden.o breng je die frequentie in je eigen energiesysteem zelf weer tot leven.


klankschaal-strand

Klankconcert aan Zee

Afspraak  maken?

Neem contact op met Dhyan Tjebbe Westendorp: