Klankheling

  • 16 december  |  14.30 – 16.00uur
  • Deelname: 15,-
  • Reserveren: Tjebbe Westendorp  06 2006 88 99  |  info @ delindewei .nl

We doen enkele yoga warming-ups en zingen een mooie mantra om onzelfs te openen voor de klank. Daarna lig je ontspannend met de klanken van traditionele bronzen klankschalen, het helende geluid van klankbuizen en de gongJe maakt op de klanken en tonen een innerlijke reis. Elke keer is weer anders, elk moment is nieuw. Laat je verrassen door de diepe ontspanning en doorwerking van deze muziek.

De klanken in en om je heen voelen is een bijzondere ervaring. Je mag erop vertrouwen dat je precies de ervaring krijgt en inzichten ontvangt die je op dit moment nodig hebt.

De klanken nodigen uit tot meditatie, het ervaren van de trillingen en de ruimte die zich daardoor opent. Een universum vol trilling. Daarachter kan je ook nog eens de stilte in jezelf ervaren die achter je gedachten ligt…


Door Tjebbe Westendorp

Ik ben yogaleraar, psycholoog en healer. Al meer dan vijtien jaar geef ik met liefde en enthousiasme yoga en ik heb velen individueel begeleid in een context van heling en groei. Daarbij werk ik graag met klank. Ik wordt er blij van als ik dat kan delen met anderen.


Klank op locatie

Ook op andere locaties kom ik graag voor een klankheling zoals op yogascholen, festivals, het strand,  etc. Wil je iets bijzonders op jouw locatie, boek een klankschaalconcert en haal deze magie in huis! Of geef het je vrienden kado en boek een privéconcert in De Lindewei.

Individueel Klankbad

Klankschalen en de gong kunnen diep ontspannend werken door de trilling en klank: er ontstaat harmonie in jezelf. Je voelt de geluidstrillingen in je lijf, het is een innerlijke subtiele massage. Je kan het denken even helemaal loslaten en op een diepere manier verbinding voelen met jezelf en tot rust komen in het moment. De klanken herinneren je aan je eigen oorspronkelijke trilling en zo breng je die frequentie in je eigen energiesysteem zelf weer tot leven.


Info & afspraak maken

Bel gerust met je vragen of voor een afspraak.

Tjebbe Westendorp:

  • email: info ⊕ delindewei ⊕ nl
  • telefoon: 06 20068899