Klankconcert

Klik op afbeelding voor YouTube video

 

Datum: 10 sept – 20.00 u – door Dhyan & Krishna

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • max 6 personen (nog alle plekken beschikbaar)
  • Reserveer je plaats door € 15,- vooruit te betalen op  NL37INGB0007035928 en je even aan te

    melden. Spelregels: Restitutie niet mogelijk, wel kan je iemand anders in je plaats laten komen.

  • Of € 15,- aan de deur, indien er nog plek is.
  • Info: Dhyan Tjebbe Westendorp: 06 2006 88 99 of contactformulier

We doen een enkele yoga warming-ups en zingen een mooie mantra om onszelf te openen voor de klank. Daarna lig je ontspannend met de klanken van nada tarangini en santoor gevolgd door traditionele bronzen klankschalen, klankbuizen en de gongJe maakt op een innerlijke reis. Elke keer is weer anders, elk moment is nieuw. Laat je verrassen door de diepe ontspanning en doorwerking van deze muziek.

klankopstelling-2015-1aDe klanken in en om je heen voelen is een bijzondere ervaring. Je mag erop vertrouwen dat je precies de ervaring krijgt en inzichten ontvangt die je op dit moment nodig hebt.

De klanken nodigen uit tot meditatie, het ervaren van de trillingen en de ruimte die zich daardoor opent. Een universum vol trilling. Daarachter kan je ook nog eens de stilte in jezelf ervaren die achter je gedachten ligt…


Klankconcert  Burcht Silentium

op 12 mei om 20.00 uur bij Burcht Silentium, in de buitenlucht op de burcht. Zie ook: vanRijnfestival / Fields of Wonder: openluchthotel

 

 

 

 

 

 

 

 

Klank op locatie

Ook op andere plekken kom ik graag voor een klankheling. Denk aan yogascholen, festivals, het strand, etc. Wil je iets bijzonders op jouw locatie, boek een klankschaalconcert en haal deze magie in huis! Of geef het je vrienden kado en boek voor je eigen groep je eigen klankconcert in De Lindewei.
Wil je een individueel Klankbad?

Klankschalen en de gong kunnen diep ontspannend werken door de trilling en klank: er ontstaat harmonie in jezelf. Je voelt de geluidstrillingen in je lijf, het is een innerlijke subtiele massage. Je kan het denken even helemaal loslaten en op een diepere manier verbinding voelen met jezelf en tot rust komen in het moment. De klanken herinneren je aan je eigen oorspronkelijke trilling en zo breng je die frequentie in je eigen energiesysteem zelf weer tot leven.


klankschaal-strand

Klankconcert aan Zee

Afspraak  maken?

Neem contact op met Dhyan Tjebbe Westendorp:


Over mijzelf

Dhyan Singh (Tjebbe Westendorp). Yogaleraar, psycholoog, muzikant  en healer. Al bijna twintig jaar geef ik met liefde en enthousiasme yoga en ik heb velen individueel begeleid in een context van heling en groei. Daarbij werk ik graag met klank en voel me als een vis in het water in het veld van healing.