Healing Inloop SNR

Healing Inloop Ochtend

  • met enige regelmaat. Locatie wordt bekend gemaakt.:
  • nieuwe datum zaterdag 11 februari 11.00 – 12.30 uur
  • Door: Dhyan Tjebbe, Amrit Sadhana & snr-healers
  • Je krijgt een healing van ongeveer 20 minuten
  • Afsluiting met alle aanwezigen met een mantra-meditatie
  • Bijdrage:  donatie van € 5,- of meer, eigen waardebepaling

Bij de healing mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan of zit gewoon naast je. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie.

Kom svp rustig binnen, maak het jezelf gemakkelijk met een kop thee tot je aan de beurt bent.

Wat is SNR?

Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Het is een subtiele en krachtige vorm van healing. Sat Nam Rasayan werkt je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Daarna, met meerdere sessies, is eigenlijk niets onmogelijk om te helen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

In Sat Nam Rasayan werkt de healer met de helende kracht van zijn bewustzijn.  In feite benaderd de healer via het waarnemen en voelen het transcendente

bewustzijn, dat de Sacred Space genoemd wordt en heeft de healing zijn werking door non-dualiteit. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de patiënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de patient zich op en ontstaat er diepe harmonie.


Individuele SNR-Healing

Wil je een individuele healing, dat kan natuurlijk! Een healing van 60 minuten geeft diepe ontspanning en genezing . Met een aantal healings achtereen geef je je veranderingen in jezelf en je leven de tijd om door te kunnen werken

Info en afspraak maken?

Contact Dhyan met je vragen of voor een afspraak via het Contactformulier of  06 2006 88 99