Healing Workshop SNR

Sat Nam Rasayan Kennismakingsworkshop

  • vr 20 oktober in Leidse Lente, Haagweg 4. bij LeidenVerlicht.nl
  • 18.30 – 21.00
  • Door:  Sat Atma, opleidingsdocente
  • Speciaal voor beginners, kennismaking.
  • info: 06 2006 88 99 bij  Dhyan Tjebbe Westendorp
  • Opgave bij De LIndewei via contactformulier of 06 20068899
  • Deelname:  € 25,-  Betaling ter plaatse contant

snr-logo-bunt

Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. In SNR wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Deze meditatieve en neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming.

Je zal door deze bewuste staat in Shunia kunnen leven, een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat om spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en aanwezige blokkades en weerstanden lossen op.

Healing vanuit Shunia, de staat van eenheid. Genezen vanuit ontspanning waarbij zowel de patiënt als de healer een hogere staat van bewustzijn en levensvreugde bereiken. Dat is Sat Nam Rasayan in een notendop. Wil je ervaren hoe dit voelt? Dat kan in deze workshop.

We leren de basis van healing met Sat Nam Rasayan, en je ervaart hoe het is om met SNR te werken en te ontvangen. Er is ruimte voor vragen.  Vragen over SNR zelf en vragen over de opleiding voor geinteresseerden.   Je werkt in tweetallen en om en om is steeds eentje de healer terwijl de ander ontspannen mag liggen en de healing ontvangt. Het healing geven wordt stap voor stap begeleid door de docent.  Je wisselt steeds af dus kan ervaren hoe het is om healing te geven en ook hoe het voelt om ge-healed te worden. Tussendoor doen we meditaties uit de Kundalini Yoga traditie. Die brengen je in de staat van ‘yogic neutral mind’ van waar uit je kan healen.

Meer over SNR op de website:  www.satnamrasayanhealing.nl

 

Shunia, de staat van Stilte

In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Deze meditative en neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming. Je zal door deze bewuste staat in Shunia kunnen leven, een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat om spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en lossen aanwezige blokkades en weerstanden lossen op.

Sat Nam Rasayan werd eeuwen lang in het geheim beoefend maar is sinds 30 jaar toegankelijk voor iedereen gemaakt.

“There are two ways of living in the world: the way of worry and the way of relaxation. If you worry, you have to concentrate to imagine, and it becomes physical work. But if you turn your mind to the Universal mind, then things will come to you.” – master in SNR Guru Dev Singh.

snr-logo