Healing Workshop SNR

Sat Nam Rasayan Kennismakingsworkshop

  • Maandag 5 juli
  • 19.00 – 21.30
  • Door:  Siri Ram Singh, opleidingsdocent
  • Voor iedereen toegankelijk, ook voor beginners
  • info en opgave: 06 2006 88 99 bij  Dhyan Tjebbe Westendorp
  • Deelname:  € 35,- ter plekke te voldoen
  • Max 8 deelnemers i.v.m 1,5 m afstand / er zijn nog 6 plaatsen open

snr-logo-bunt

Wat Is het? Healing vanuit Shunia, de staat van eenheid. Genezen vanuit ontspanning waarbij zowel de patiënt als de healer een hogere staat van bewustzijn en levensvreugde bereiken. Dat is Sat Nam Rasayan in een notendop. Wil je ervaren hoe dit voelt? Dat kan in deze workshop.

We leren de basis van healing met Sat Nam Rasayan, en je ervaart hoe het is om met SNR te werken en te ontvangen. Er is ruimte voor vragen.  Vragen over SNR zelf en vragen over de opleiding mocht je interesse hebben om die te gaan doen.  Je werkt in tweetalen en om en om is steeds eentje de healer terwijl de ander ontspannen mag liggen en de healing ontvangt. Het healing geven wordt stap voor stap begeleid door de docent Siri Ram.  Je wisselt steeds af dus kan ervaren hoe het is om healing te geven en ook hoe het voelt om gehealed te worden. Het healen wordt ook weer afgewisseld door meditaties uit de Kundalini Yoga traditie. Deze werken op je mind en brengen je in de staat van ‘yogic neutral mind’ van waar uit je kan healen.

Siri Ram laat je ervaren hoe je met bepaalde meditaties je bewustzijn vergroot. Deze meditatieve, neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming. Het gaat vooral om voelen en volledig in de ruimte/het moment zijn. Volledig in een bewuste staat zijn, heet Shunia. Dit is een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en aanwezige blokkades verdwijnen.

Voorkennis of ervaring in Sat Nam Rasayan is niet nodig om deel te nemen.

Met Sat Nam Rasayan werk je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning, uiteindelijk ga je zo diep als je bewustzijn toelaat, de enige grens is je eigen mind. Voor de healer is dit werk een meditatieve weg naar je hart en de ervaring van het hier en nu, een weg naar innerlijk weten en transformatie.

Meer over SNR op de website:  www.satnamrasayanhealing.nl

 

Shunia, de staat van Stilte

In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Deze meditative en neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming. Je zal door deze bewuste staat in Shunia kunnen leven, een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat om spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en lossen aanwezige blokkades en weerstanden lossen op.

Sat Nam Rasayan werd eeuwen lang in het geheim beoefend maar is sinds 30 jaar toegankelijk voor iedereen gemaakt.

“There are two ways of living in the world: the way of worry and the way of relaxation. If you worry, you have to concentrate to imagine, and it becomes physical work. But if you turn your mind to the Universal mind, then things will come to you.” – master in SNR Guru Dev Singh.

snr-logo