Docenten & Tarieven

Dhyan Singh –  Tjebbe Westendorp

Tarieven

  • Losse les  €  15,-.  Vrijheid blijheid, betaal per losse les.
  • Studenten 10-lessenkaart € 75,- / 12 weken geldig, dus verloopt na 12 weken
  • 10-lessenkaart €  125,-  / 12 weken geldig, dus verloopt na 12 weken. Vanaf 1 januari €  135,-
  • Uitzondering serie woensdagochtend:  6x les van 23 nov t/m 28 dec voor €  90,-
  • Lesgeld contant betalen ter plekke heeft de voorkeur.
  • betalen kan ook via rekening NL22ASNB0707192846 t.n.v De Lindewei, Leiden. Of via i-Deal (hieronder) mogelijk. Vul zelf het bedrag in.

Contact

Als Kundalini Yogadocent, psycholoog en spiritueel therapeut en geef ik al meer dan twintig jaar met liefde en enthousiasme yogalessen en individuele begeleiding waarin meditatie en energiebewustzijn een belangrijke plek hebben. In de yoga gebruik ik graag mantra, klank en muziek en ik voel me als een vis in het water in het veld van energiewerk en healing. Mijn laatste opleiding was Sat Nam Rasayan Healing, alwaar ik nu betrokken ben bij de organisatie. Ik ben bijna getrouwd en vader van twee dochters van 6 en 9 jaar oud.

Voor prive-lessen en individuele sessies  Klik hier 

3HO – Healthy, Happy Holy Organisation

 

 

Irina Dragan

Mijn naam is Irina Dragan. Ik ben geboren in Roemenie. Ruim 20 jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen. Mijn levensverhaal is, in grote lijnen, vergelijkbaar met veel andere levensverhalen: opgroeien, studeren, verliefd worden, emigreren, trouwen, nog meer studeren, scheiden, leven heropbouwen, een aantal keer van werkgever veranderen etc. Herkenbaar voor de meesten van ons. Die ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Daarnaast heb ik, in parallel met de genoemde evenementen en levens-etappen, verschillende bezigheden gehad die balans-elementen waren in een leven dat nogal onrustig was. 5 jaar geleden begon ik yoga te beoefenen. Eerst was het Hatha yoga, vervolgens kwam Kundalini yoga erbij, welke vrij snel mijn passie en levenswijze is geworden. Daarnaast waren er ook andere bezigheden, zoals talenstudie, genezende planten, schrijven, sport, begeleiding en coaching.

Onlangs is het gebleken dat de fijne en plezierige tegenhangers van mijn ernstige en drukke baan, de wegmarkeringen zijn geworden voor een geheel nieuw pad: het spirituele pad. Ik werk nu als analist in biochemisch onderzoek. 7 jaar geleden waren er subtiele tekenen dat dit werk mij geen energie meer gaf. Mijn ongeloof van toen heeft er langzamerhand toe geleid dat er een burn-out kwam. Later bevond ik me in een tweede burn-out omdat ik de signalen van mijn lichaam en ziel nog steeds niet goed begreep. Inmiddels is het duidelijk dat mijn huidige werk geen deel meer uitmaakt van mijn levensplan. Ik voel dat mijn werk voortaan gericht zal zijn op het werken met- en voor mensen. Zo kan ik de mensheid het beste dienen.

Mijn belangstelling voor het spirituele werd steeds groter met elke bijzondere gebeurtenis, zoals innerlijk weten, energie voelen en visualiseren, spontane regressies in een aantal vorige levens. Later begon ik een healing cursus, de Sat Nam Rasayan healing. Ik realiseerde me steeds beter dat ik mijn ervaringen met anderen zou kunnen delen, zodat zij beter kunnen begrijpen dat ongelofelijke dingen mogelijk zijn, dat de wereld enorm veel groter en complexer is dan wij denken en dat zij allemaal kunnen tappen in de universele vijver van kennis en energie. Door middel van yoga, meditatie en er bewust van zijn. Dat leidt tot bewustwording en dat laatste is de sleutel tot onszelf herontdekken en herscheppen.

Contact

Tarieven

  • 10 lessen kaart / 125 euro. De kaart is 10 weken geldig.
  • Indien verhinderd, kan de les worden ingehaald bij Dhyan Singh.