Yogibeard Oil

Baardolie

 

  • Gemaakt van 100% biologische ingrediënten
  • Zuinig in gebruik: a little goes a long way
  • Inhoud bestaat uit: argan olie, abrikozenpit olie, amandel olie, jojoba olie, vitamine E, essentiële olie
  • Kijk op mijn Baardolie-website  Yogibeard.com

 

 

  Waarom baardolie?

Omdat je een mooie en gezonde baard wil. En het voelt ook nog eens heel prettig. Zo’n ritueel moment voor jezelf is fijn en doet man en baard goed. Je baard krijgt een mooie uitstraling en een heerlijke geur. En jouw dag kan niet meer stuk. Wat ons betreft hoort baardolie bij je dagelijkse verzorging. Als je baardolie gaat gebruiken zal je al snel merken dat je eigenlijk niet meer zonder kan.

Meer voordelen…

Het geeft je baard voeding. Het verzorgt en voedt ook de huid eronder en gaat eventuele jeuk tegen. De olie beschermt baard en huid tegen weer en wind en andere omgevingsinvloeden. Het geeft tegelijk een krachtige dosis voedingsstoffen voor een gezonde baardgroei. Je baard wordt ook nog eens zachter van baardolie, wat helpt bij het kammen en in vorm brengen, maar ook een pluspunt is voor je partner.
Mighty Oakmoss 10 ml   /   € 11,95. Een krachtige en bijzondere geur van eikenmos met tonen van amber, kardamon en bergamot. Een heerlijke aardse geur van eik, bos, mos en aarde. Een authentieke geur die je niet snel tegenkomt. In één woord: Outstanding.
Saintly Sage 10 ml   /  €11,95.  Een stevige kruidige geur, om blij van te worden. Als smeltwater in de rotsen. Een bijna tastbare geur van salie, kardamom, vetiver en mandarijn. met de koelte en ruimte van de Himalaya.
Mystic Melissa 10 ml   /  € 11,95.  Helder, beetje zoet,  en toch fijn aanwezig is deze geur met melisse, ho-hout en Arabische wierook. Een mengeling van de frisheid (tikje citroen) van lente en de volheid van een zwoele zomeravond. Een olie voor elke dag.
Blissful Birch     10 ml   /  € 11,95.   Geinspireerd op het Scandinavische buitenleven. Hout, ceder en berkenteer, met een beetje vanille. Stel je een kampvuur voor in Scandinavie. Een echte buitengeur die blijft fascineren.
Secret Sandalwood     10 ml   /   € 11,95.  Met essentiële olie van sandelhout, sinaasappel en rozenhout. Herkenbare geuren in een combinatie die blijft fascineren. Doet denken aan de Arabische vertellingen van 1001- nacht en Indiase mystiek vol verlangen. Meditatief én dromerig tegelijk.
Awesome Amber 10 ml / € 11,95. Met o.a. amber en wierook. Hou je van de klassieke Oosterse geuren dan is dit een goede keuze voor je. Vol en zoet.
Miraculous Myrrh 10 ml / € 11,95. Naast mirre bevat deze baardolie ook ylang ylang en ceder, wat deze geur tegelijk vol en licht doet ruiken.
Charming Patchouli 10 ml / € 11,95. Patchouli maar dan anders. De combinatie met kruidnagel en sinaasappel geeft een verrassend effect.

Prijzen en verzending

  • Binnenkort is de baardolie verkrijgbaar, we werken namelijk nog aan de wettelijk verplichte etikettering en verwante zaken, maar neem gerust alvast contact op 😉
  • 10 ml voor € 11,95
  • 3 x 10 ml (naar keuze) voor € 29,95
  • Vanaf € 50,- gratis verzenden in NL / tot € 50,- betaal je de verzendkosten.
  • Kijk eens op mijn Baardolie-website Yogibeard.com