Vrouwencirkel

Over Shakti Sisters

Fransje en Chiara organiseren met veel liefde, passie en overgave vrouwencirkels in Leiden en omstreken.

Wat is een cirkel?

Een inspirerend samenzijn, met vrouwen van alle leeftijden,  kennisen, collega’s moeders, dochters, vriendinnen, wildvreemden, ervaren in lichtwerk, beginners in je zoektocht.

Iedereen is welkom, en iedereen is gelijkwaardig in de cirkel. Wij faciliteren het proces, vanuit de vrouwelijke flow, met ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties, jouw zijn. Elke cirkel heeft een ander thema die wij belichten, en ieder mag daar zijn eigen unieke licht op laten schijnen, of haar donderwolkje er helemaal laten zijn. Je zult merken dat juist als je in een superdip zit, andersmans aanwezigheid jou een stukje verder helpt en je inzichten geeft, zonder dat we elkaar echt bewust aan het helpen zijn.

Belangrijkste bij een vrouwencirkel, is dat er alle ruimte is voor jou om jezelf te zijn, met alles wat er is.

ONZE SUPER POWERS
Fransje kan rituelen creëren en in gang zetten, godinnen channelen, meditaties en baarmoeder activitaties begeleiden. Heeft twee katten die graag mee chanten tijdens haar ochtendritueel.
Chiara is een gang- en sfeermaker, enthousiast kundalini yoga docent en tantrika. Zet graag Lady Gaga op om alles eruit te shaken.

Vrouwenwerk heeft ons samengebracht: toen we 19 jaar waren, hadden we onze eerste vrouwengenootschap opgericht, om tegenwicht te bieden aan de toen heersende mannelijke metal cultuur op onze studentenvereniging.
Wat ons bindt is VROUWELIJK LEIDERSCHAP zowel prive als op je werk. Hoe je SHAKTI POWER gebruikt om 🙌🏻 op te laden en richting te geven in je leven.

Wat we nog meer belangrijk vinden:
🔥elkaar te inspireren, motiveren en enerveren
🌧 bij donkere dagen een extra steun in de rug
🦄 contact leggen met de magie in je leven
🌝 leven met de maan en je cyclus
🗿 levenspassages vieren met rituelen en ceremonies
🐌 slow down, ontstress en ontspan

Volgende Shakti Sisters Cirkels

In begin 2020 zijn we begonnen met een Shakti Jaar Groep, een prachtige groep sisters die een jaar lang met elkaar gereisd heeft en echt de power van sisterhood hebben ervaren.

In 2021 zullen Fransje en Chiara weer een sisterhood gaan begeleiden, waar je met een vaste groep vrouwen een diepgaande innerlijke reis gaat maken. Wil je alvast kennismaken met onze manier van werken, met het vrouwenwerk en feminisme anno nu, bel ons dan voor een kennismakingsgesprek!

In juni 2021 start een nieuwe vrouwengroep, aanmeldingen lopen al binnen, dus zorg dat jij 1 van die 10 vrouwen bent, die kan rekenen op 7 maanden steun, sistershood en selfcare. Samen kom je tot jezelf.

In juni is de eerste cirkel, en die loopt tot december, totaal 7 cirkels met tussentijdse online oefeningen en begeleiding.

 

Het programma is als volgt:

14.30 binnenkomst. (GRAAG NIET EERDER KOMEN)
14.45 openen van de cirkel (neem iets mee voor het altaar, iets wat je mooi vindt of iets om te eten)

1e sharing volgens de agreements (z.o.z.)
Meditatie/lichaamswerk

17.30 uur afsluiting
Gezamenlijk opruimen
18.00 naar huis.

Belangrijk om te weten:
Vanwege de corona-regels en om de veiligheid en de kwaliteit van de groep te bewaken, is er plek voor maximaal 7 vrouwen. Vanwege de privacy, is het ook van groot belang dat als de cirkel eenmaal geopend is, telaatkomers niet meer kunnen deelnemen. We starten om 14.30 uur, de deur is vanaf 14.45 uur op slot. Mocht er echt iets heel onverwachts zich hebben voorgedaan, bel dan even met mij.

The Sharing Agreements
♥ Alles wat er tijdens een sharing wordt gezegd, blijft privé en geheim. Dat betekent dat je ook na een sharing, bijv tijdens een pauze er niet bij een ander op terug komt. We respecteren elkaars privacy.
♥ Elke sister krijgt de zelfde tijd om te spreken. Als je tijd op is, stop je met praten. Als je tijd nog niet op is, maar je woorden wel, blijf je stil tot de tijd op is.
♥ Sluit je sharing af met ‘Aho’, Sat Nam’, ‘Amen’ of een andere kreet die past bij jouw spirituele traditie.
♥ Emoties, stilte en ongemak mogen er zijn. De anderen luisteren, ondersteunen jou met hun energie en aandacht. Laat alles er zijn, er is geen ‘goede’ of ‘slechte’ sharing. Dat wat er nu speelt, mag gezegd worden.

Betaling
Vooraf betalen via Tikkie. Pas na betaling is je plek gereserveerd. Tot aan 1 week voor de cirkel kan je nog kosteloos afmelden, daarna geven we geen geld meer terug, wel kan je je plekje aan een andere vrouw geven.

Contact en vragen
chiara@guruaanhuis.nl / 06 26 71 85 72

Aanmelden
Van te voren aanmelden via email of app.

Locatie
Yogacentrum De Lindewei in Leiden
www.delindewei.nl zie deze link voor onze corona-regels in deze studio.

Liefs,

Chiara & Fransje