Vrouwencirkel

Komende editie

Live bijeenkomsten (13:00-17:00 uur)
 • Data 2022:
 • Zaterdag 3 september
 • Zaterdag 24 september
 • Zaterdag 15 oktober
 • Zaterdag 26 november ,
 • Zaterdag 17 december

Waar is je verlangen?

Waar geniet je nog van?

Wat vind je van je eigen lichaam?

Hoe is je liefdesleven momenteel?

Waar is de passie in je leven?

Deze cirkel is voor vrouwen die zo graag weer het contact met hun sensuele zelf zouden willen (her)vinden. Die het gevoel hebben dat ze wat missen in het leven en hun relaties maar die zelf even niet zo goed weten hoe ze het verlangen, de passie, de lust, de overgave, etc. in zichzelf kunnen vinden. Is je waakvlam aan het uitdoven en mis je de passie in je leven? Genieten van sensualiteit begint namelijk bij jou. Als jij je eigen vuur weet aan te wakkeren, werkt dat door op alle facetten in je leven. Ga weer op ontdekkingstocht met de shakti Sisters. We creëren een save space om te leren delen, helen en jezelf te leren kennen.

Zaterdag 3 september is een laagdrempelige sharing cirkel, een middag verbinden en elkaar leren kennen, iedereen is welkom! We doen een sharing, een geleide, liggende meditatie waar je je eigen save space mag vinden en omarmen en we eindigen met thee en wat lekkers. Er is genoeg tijd om te ontspannen en elkaar te leren kennen. 13-16 uur.

Zaterdag 24 september , 13 – 17 uur start de Sensuele Vrouw, hier gaan we aan de slag met tantrisch lichaamswerk, shadowwork en vanuit die safe space, onderzoeken waar jou behoeftes en verlangens zijn. Dit is tevens de start van de Sensuele Vrouw reeks! Alleen deze cirkel is los te bezoeken, de rest van de reeks is vanwege de veiligheid van de groep besloten voor de shakti Tribe (aanmelden kan nog!).

Over Shakti Cirkels

Françoise en Chiara organiseren met veel liefde, passie en overgave vrouwencirkels, onze leidende thema’s -die we zelf uitvoerig hebben doorleefd en onderzocht- zijn selfcare en selfpleasure. We zijn getraind in tantra, meditatie, yoga, shadowwork, sharing en healingwerk. Tevens zijn we ook moeder, feminist en ondernemers. Wat we nog meer belangrijk vinden: elkaar te inspireren, motiveren en enerveren bij donkere dagen een extra steun in de rug contact leggen met de magie in je leven leven met de maan en je cyclus levenspassages vieren met rituelen en ceremonies slow down, ontstress en ontspan Tot dan! Francoise&Chiara

 • Programma
 • 13.00 binnenkomst.
 • 13.15 openen van de cirkel (neem iets mee voor het altaar, iets wat je mooi vindt of iets om te eten) 1e sharing volgens de agreements (z.o.z.) Meditatie/lichaamswerk/dans/yoga/rituelen
 • 16 uur afsluiting
 • Gezamenlijk opruimen
 • 17.00 naar huis.

Belangrijk om te weten: Om de veiligheid en de kwaliteit van de groep te bewaken, is er plek voor maximaal 12 vrouwen. Vanwege die veiligheid, is het ook van groot belang dat als de cirkel eenmaal geopend is, telaatkomers niet meer kunnen deelnemen. Mocht er echt iets heel onverwachts zich hebben voorgedaan, bel dan even met mij. The Sharing Agreements Alles wat er tijdens een sharing wordt gezegd, blijft privé en geheim. Dat betekent dat je ook na een sharing, bijv tijdens een pauze er niet bij een ander op terug komt. We respecteren elkaars privacy. Elke sister krijgt de zelfde tijd om te spreken. Als je tijd op is, stop je met praten. Als je tijd nog niet op is, maar je woorden wel, blijf je stil tot de tijd op is. Sluit je sharing af met ‘Aho’, Sat Nam’, ‘Amen’ of een andere kreet die past bij jouw spirituele traditie. Emoties, stilte en ongemak mogen er zijn. De anderen luisteren, ondersteunen jou met hun energie en aandacht. Laat alles er zijn, er is geen ‘goede’ of ‘slechte’ sharing. Dat wat er nu speelt, mag gezegd worden.

Betaling

3 september: 25 euro via Tikkie.

24 september: 59 euro via Hipsy https://hipsy.nl/shop/3656-de-sensuele-vrouw-journey-into-joy

Er is ook altijd 1 karmaticket beschikbaar, voor mensen met laag inkomen, graag tijdig aangeven en reserveren (en komen, want anders maken we graag iemand anders blij met een gratis entree).  Je kan 1 x hiervan gebruik maken per jaar.

Contact

shaktisistersacademie@gmail.com/ 06 26 71 85 72

Aanmelden

Stuur mij een sms, Dm of email. Ik stuur je een betaallink en dan is je plek gereserveerd (tot 48 uur kan je kosteloos cancelen en krijg je je geld terug)

Over de serie ‘De Sensuele Vrouw’

Samenkomen in vrouwelijke sensualiteit, zachtheid en magie

In deze reeks cirkels komen vrouwen samen om contact te maken met hun vrouwelijkheid, zachtheid en sensualiteit. Je wordt uitgenodigd om te vertragen, om even weg te zakken in het genieten en om op te laden. We doen dit door middel van verzachtende oefeningen, meditaties en rituelen (met de kleren aan).

Voor wie?

De Sensuele Vrouw is een programma voor vrouwen die zo graag weer het contact met hun sensuele zelf zouden willen (her)vinden. Die het gevoel hebben dat ze wat missen in het leven en hun relaties maar die zelf even niet zo goed weten hoe ze het verlangen, de passie, de lust, de overgave, etc. in zichzelf kunnen vinden. Het mooie is dat dit eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is en dat je vaak ook niet eerst al je trauma’s door hoeft te werken of allerlei skills hoeft te ontwikkelen. Het vermogen om te genieten zit diep in ons verankerd. Het enige dat je hoeft te doen is er met rust en aandacht ruimte voor te creëren. En dat is precies wat wij bij De Sensuele Vrouw doen.

bloemen

Bij onze sessies ontstaat er een veilige plek waar je als vrouw echt gezien wordt, zonder oordeel en in complete openheid. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn en geen façade hoeft op te houden. ​Vanuit die ruimte, stilte en openheid kan je contact maken met je eigen sensualiteit. Met de magische plek in jou waar de essentie van jouw vreugde, overgave en plezier zit. Je zult merken dat het steeds makkelijker wordt om hier naar terug te keren en dat genieten iets wordt dat je jezelf toestaat zonder dat er iets tegenover hoeft te staan of zonder dat het ergens toe hoeft te leiden. Genieten kan zo een fijne bron van levensenergie worden waar je dagelijks even uit kunt tappen.

Denk jij regelmatig…

 • ik zou wel wat meer willen genieten maar ik heb er geen tijd voor

 • ik geef veel te veel van mezelf weg

 • Ik vind het moeilijk om te ontvangen

 • ik schaam me me teveel om me echt te kunnen overgeven aan genieten

 • het lukt me niet om uit mijn hoofd te komen

 • ik associeer genieten met vervelende ervaringen uit het verleden

 • ik heb wel wat belangrijkers te doen

 • ik heb geen libido.

 • ik heb geen idee wat ik lekker of fijn vind als het gaat om intimiteit

 • ik vind mezelf niet aantrekkelijk

Dan is dit het programma voor jou!

bloemenHoe ziet het programma eruit?

In onze online leeromgeving vind je elke maand voorbereidende vragen, een journal-opdracht, een begeleide meditatie en een yoga oefening.

Tijdens de live bijeenkomsten kom je in een vaste groep van 10 vrouwen samen om te verbinden, groeien en spelen.  Elke middag start met het openen van de sacred space en een sharingronde, daarna gaan we aan de slag met lichaamswerk, zoals verzachtende of ontspannende oefeningen, dans, yoga, meditatie, aanraking en rituelen.

Wij faciliteren het proces vanuit de vrouwelijke flow, met ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties, jouw zijn. Elke cirkel heeft een ander thema dat wij belichten, en ieder mag daar haar eigen unieke licht op laten schijnen. We werken nadrukkelijk met consent, wat betekent dat we je bij elke oefening uitnodigen om te voelen of je mee wil doen.

Daarnaast organiseren we gedurende het programma om de week een online ‘Masterclass Genieten.’ Deze masterclasses duren een uur. Je kunt ze gebruiken als een stok achter de deur: een vast moment voor jezelf waar je onder onze begeleiding even de tijd neemt om te landen in je lichaam en je sensuele zelf te activeren. Er is een replay beschikbaar zodat je eventueel later terug kan kijken.

Op de volle maan organiseren we elke maand een online maanritueel. Dit ritueel duurt een half uur. We gebruiken dit moment om even te verbinden met de groep en om datgene los te laten wat je niet langer met je mee wil dragen. Zo ruimen we innerlijke blokkades op en creeren we extra ruimte om te genieten.

Komende editie

Live bijeenkomsten (13:00-17:00 uur)

Zaterdag 3 september (apart van de serie)/ Zaterdag 24 september 2022 / Zaterdag 15 oktober 2022 /zaterdag 26 november 2022 / Zaterdag 17 december 2022

Online Masterclass Genieten (20:00-21:00 uur)

Donderdag 1 september / Donderdag 15 september / Donderdag 29 september / Donderdag 13 oktober Donderdag 3 november / Donderdag 17 november  / Donderdag 1 december / Donderdag 15 december

Online Volle Maan ritueel (20:30-21:00 uur)

Donderdag 10 september / Zondag 9 oktober / Dinsdag 8 november Donderdag 8 december

Praktisch

 • Prijs: € 350

 • Je plek is na betaling gereserveerd

 • Heb je vragen of zou je iets met ons willen bespreken? Dat kan via ons contactformulier, of stuur ons een mail of neem telefonisch contact op.

 • Meenemen:

  • iets voor het altaar wat je mooi of betekenisvol vindt, of iets om te eten

  • journal en pen

  • kleding in laagjes

  • warme sokken

  • flesje water

  • gezonde snacks om te delen

 • Matjes en kussentjes zijn aanwezig, maar heb je eigen mat neem die gerust mee.

 • Wees op tijd, we starten de cirkel om 13.15.

 • We sluiten de cirkel om 16.45.

 • Alles wat er in de tempel wordt ervaren en besproken blijft vertrouwelijk.

 • Zijn er medische of psychische indicaties, graag dat van te voren met ons bespreken.

 • Klik hier voor onze huisregels en COVID-beleid

Contact en vragen
Shaktisistersacademie@gmail.com/ 06 26 71 85 72

Www.shaktisisters.org