Verdiepingsjaar Kundalini Yoga

 


Themadagen 2020 = Transformatie & Heling

Ontdek wat het belangrijkste voor je is, wie je echt bent en wat je echt wil.

Sat Nam

Samen Yoga doen

Hoe gaaf zou het zijn om met een groep gelijkgestemden diep in de ervaringen en de teachings van Kundalini Yoga te duiken, een heel jaar daarin samen op te trekken en Kundalini Yoga ook nog eens een deel van je dagelijks leven te maken!

Programma: De Basis van Kundalini Yoga, Houdingen (Asana) , Adem (pranayama), Sadhana en je eigen beoefening, Chakra’s, Meditatie & the Mind, Mantra & Klank, Shabd Guru,Yogische Numerologie, Muziek & Gong, Yogische levensstijl, de Kunst van het Ontspannen.


Yoga thuis gaan doen

Met dit ontwikkelingsjaar gun je jezelf ook om Kundalini Yoga in je leven te integreren. Het is een mooie combinatie van theorie en praktijk. Na elke themadag krijg je het lesmateriaal van die dag en huiswerk mee om elke dag je oefeningen te kunnen doen. Tussen de themadagen door is er desgewenst begeleiding via e-mail.


Leiden – Praktische Info

Zondagen 10 – 16.30 uur.  Data: 9 februari,  8 maart, 5 april, 10 mei, 7 juni, 5 juli, 27 september, 25 oktober, 22 november, 13 december.

  • Deelname Jaartraining 2020:   € 790,- . Inschrijving open per 1 januari.
  • Losse dagen € 99,-
  • Je plek is gereserveerd als je betaald hebt en Yogacentrum De Lindewei uw ingevuld inschrijfformulier heeft gekregen.
  • Download hier de voorwaarden en het inschrijfformulier Verdiepingsjaar 2020 Leiden

Over Dhyan Tjebbe Westendorp

De Kundalini Yoga Jaartraining wordt gegeven door  Dhyan Tjebbe Westendorp. Ik geef al meer dan 15 jaar yoga lessen en heb in die periode veel mensen begeleid op hun persoonlijke pad.

Opleidingen: Psychologie, Kundalini Yoga level 1, Healing opleiding Alandi , Reading Opleiding, Sat Nam Rasayan Healing Practitioner. Momenteel volg ik Level 2 Sat Nam Rasayan healing.

Mensen vinden mij een leraar met diepte, die je op een zachte manier naar jezelf en je eigenheid brengt, in je kracht laat komen, en je in alle vrijheid en vertrouwen laat ontdekken wat voor jou het belangrijkste is, wie je echt bent en wat je echt wil.