Verdiepingsjaar Kundalini Yoga

in Nieuwvliet – Zeeland

in Leiden – De Lindewei

Edities 2020

in Leiden en in Zeeland!


Kundalini Yoga is the supreme technology to awaken your awareness and take you into your original Self. It is a natural unfolding of your own nature – Yogi Bhajan


Persoonlijke Transformatie & Heling

Ontdek wat het belangrijkste voor je is, wie je echt bent en wat je echt wil.

Sat Nam


15 dec Leiden is de afsluitende dag van het jaar verdiepingsjaar 2019. Het thema is sadhana en je dagelijkse beoefening. Open voor iedereen!  Deelname aan de dag is € 59,- (10u – 15u) en de sadhana is op donatiebasis.

 • Inloop 5.15 uur, start om 5.30 uur met Japji lezen, Kundalini Yoga en mantrazingen.
 • 7.30 a 8.00 uur: samen ontbijten (potluck)
 • 10.00 – 15.00 uur Kundalini Yoga.

Samen Yoga doen

Hoe gaaf zou het zijn om met een groep gelijkgestemden diep in de ervaringen en de teachings van Kundalini Yoga te duiken, een heel jaar daarin samen op te trekken en Kundalini Yoga ook nog eens een deel van je dagelijks leven te maken!

Programma: De Basis van Kundalini Yoga, Houdingen (Asana) , Adem (pranayama), Sadhana en je eigen beoefening, Chakra’s, Meditatie & the Mind, Mantra & Klank, Shabd Guru,Yogische Numerologie, Muziek & Gong, Yogische levensstijl, de Kunst van het Ontspannen.


Yoga thuis gaan doen

Met dit ontwikkelingsjaar gun je jezelf ook om Kundalini Yoga in je leven te integreren. Het is een mooie combinatie van theorie en praktijk. Na elke themadag krijg je het lesmateriaal van die dag en huiswerk mee om elke dag je oefeningen te kunnen doen. Tussen de themadagen door is er desgewenst begeleiding via e-mail.


Praktische Info Leiden

Zondagen 10 – 15.30 uur.  Data: 9 februari,  8 maart, 5 april, 10 mei, 7 juni, 5 juli, 27 september, 25 oktober, 22 november, 13 december.

 • Deelname Jaartraining 2020:   € 790,- . Inschrijving open per 1 januari.
 • Early Bird: betaling vóór 14 januari: € 750,-.
 • Losse dagen € 99,-
 • Je plek is gereserveerd als je betaald hebt en Yogacentrum De Lindewei uw ingevuld inschrijfformulier heeft gekregen.
 • Download hier de voorwaarden en het Inschrijfformulier Verdiepingsjaar Kundalini Yoga Leiden 2020

Praktische Info Nieuwvliet

Zondagen 10 – 15.30 uur. Data:  Zondagen op 23 februari, 22 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 12 juli, 20 september, 11 oktober, 8 november.

 

 

 • Deelname Jaartraining 2020:   € 890,-. Inschrijving open per 1 januari.
 • Early Bird: betaling vóór 14 januari: € 850,-.
 • Losse dagen niet mogelijk
 • Je plek is gereserveerd als je betaald hebt en Yogacentrum De Lindewei uw ingevuld inschrijfformulier heeft gekregen.
 • Download hier de voorwaarden en het Inschrijfformulier Verdiepingsjaar KY Nieuwvliet 2020

Landgoed in de Morelleput ligt in een prachtig natuurgebied tussen Oostburg en Nieuwvliet, het is zeer rustig gelegen en mooie schone stranden zijn vlakbij. De vergezichten zijn er eindeloos, je kunt er fijn wandelen, uitwaaien en van de natuur en stilte genieten. Op het landgoed is aan de voorzijde aan de weg een theetuin en achter op het land staat een grote zwart gepotdekselde schuur waarin een kleinere ruimte is voor onze yoga, met openslaande deuren: bij mooi weer doen we de yoga buiten! Het is mooi wandelen op het landgoed zelf en in de directe omgeving en daar is ook wel tijd voor tussen de middag. De pauze is van 12.30 – 14 uur waarin we een potluck-lunch genieten en nog wat vrije tijd overhouden om te kunnen rusten of wandelen.

Direct naast ons landgoed begint er een natuurgebied van het Zeeuws landschap. Daar staan 2 vogel kijkhutten die vrij bezocht kunnen worden. Je hebt uitzicht op de vele plassen met een vergezicht op het pittoreske dorpje Groede. De grote en/of de klein zilverreiger kun je er zien. Soms zelfs de lepelaar! Maar ook ganzen en eenden zijn er in vele soorten te bewonderen.


Over de docent

De Kundalini Yoga Jaartraining wordt gegeven door  Dhyan Tjebbe Westendorp. Ik geef al meer dan 15 jaar yoga lessen en heb in die periode veel mensen begeleid op hun persoonlijke pad.

Opleidingen: Psychologie, Kundalini Yoga level 1, Healing opleiding Alandi , Reading Opleiding, Sat Nam Rasayan Healing Practitioner. Momenteel volg ik Level 2 Sat Nam Rasayan healing.

Mensen vinden mij een leraar met diepte, die je op een zachte manier naar jezelf en je eigenheid brengt, in je kracht laat komen, en je in alle vrijheid en vertrouwen laat ontdekken wat voor jou het belangrijkste is, wie je echt bent en wat je echt wil.