Tempel

Wij geloven dat de verschillende namen God, Brahma, Boeddhanatuur, Allah, Paramatma, Tao, Universeel Bewustzijn etc. naar dezelfde essentie verwijzen, net zoals aloude religies als Sjamanisme, Hermetisme en moderne bewustzijnsstromingen dat doen. En dat elk individu het goddelijke potentieel in zich heeft en de mystieke ervaring voor iedereen is weggelegd.

‘Ik ben het Geheel waarvan ik een deel ben’.

Wij geloven dat verschillende wegen tot het goddelijke kunnen leiden, zolang het individu het pad met liefde doorloopt. Eenheid en liefde zijn zowel doel als werkwijze. Wij willen ons verbinden en samenkomen om dit te ervaren, te vieren, te beoefenen, te belichamen en vorm te geven.

      

(Icoon vectoren door Vecteezy)

Onze Tempel in De Lindewei is een erkende religieuze organisatie met de naam Tempel van Universeel Bewustzijn. Wees welkom in onze devotionele bijeenkomsten met mystiek, bewustzijnsgroei, spiritualiteit, muziek en zingeving,

Naar de Tempel

Voor de duidelijkheid: het meeste aanbod in De Lindewei vallen ‘gewoon’ onder De Lindewei. Voor programma’s van de Tempel is je lidmaatschap van de Tempel nodig (gratis).  Je kan je hier aanmelden en krijgt ook de Lindewei-nieuwsbrief. Ben je al ingeschreven voor de Lindewei-nieuwsbrief, of wil je geen nieuwsbrief, meld je dan aan met een berichtje (06 2006 88 99), e-mail.of ter plaatse.

Programma vanuit Tempel

Wil jij iets aanbieden vanuit de Tempel? Past deze bij je en wil je je bezieling en wijsheid hier aanbieden en delen, neem contact op voor de mogelijkheden.

foto Jules Stoop

foto Dhyan