Klankconcert

Klankschaalconcert

Zon 4 maart,  15.30 – 17.00 u

  • € 20,- aan de deur
  • € 15,- bij vooruitbetaling op  NL37INGB0007035928, Spelregels: Restitutie niet mogelijk, wel kan je iemand anders in je plaats laten komen.
  • Info bij Tjebbe Westendorp: 06 2006 88 99

We bereiden ons voor met Kundalini Yoga en Mantra-meditatie. Daarna ga je liggend ontspannen met de klanken van traditionele bronzen klankschalen én het helende geluid van de gong. Je maakt op de klanken en tonen een innerlijke reis. Elke keer is weer anders, elk moment is nieuw. Laat je verrassen door de diepe ontspanning en doorwerking van deze muziek. De klanken in en om je heen voelen is een bijzondere ervaring. Je mag erop vertrouwen dat je precies de ervaring krijgt en inzichten ontvangt die je op dit moment nodig hebt.

Begeleiding. Tjebbe Westendorp (Dhyan Singh). Yogaleraar, psycholoog en healer. Al meer dan vijtien jaar geef ik met liefde en enthousiasme yoga en ik heb velen individueel begeleid in een context van heling en groei. Daarbij werk ik graag met klank en voel me als een vis in het water in het veld van healing. Ik wordt er blij van als ik dat kan delen met anderen. Mijn missie is om vanuit liefde en intuitieve afstemming anderen aan te moedigen en te helpen om via zuiverheid, onverschrokken zelfontplooing en creativiteit (kundalini!) voluit te leven.


 Wil je een individueel Klankbad?klankopstelling-2015-1a

Klankschalen en de gong kunnen diep ontspannend werken door de trilling en klank: er ontstaat harmonie in jezelf. Je voelt de geluidstrillingen in je lijf, het is een innerlijke subtiele massage. Je kan het denken even helemaal loslaten en op een diepere manier verbinding voelen met jezelf en tot rust komen in het moment. De klanken herinneren je aan je eigen oorspronkelijke trilling en zo breng je die frequentie in je eigen energiesysteem zelf weer tot leven.

klankschaal-strand

Klankconcert aan Zee

Afspraak voor jezelf maken?

Afspraken voor individuele behandelingen kunnen worden gemaakt met Tjebbe Westendorp:

  • email: info ⊕ delindewei ⊕ nl
  • telefoon: 06 20068899

 


Regelmatig worden er klankconcerten gehouden in De Lindewei, maar ook op andere locaties zoals yogascholen, festivals etc. Wil je iets bijzonders op jouw locatie, boek een klankschaalconcert en haal deze magie in huis!