Sat Nam Rasayan Healing

Wat is SNR?

Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Het is een subtiele en krachtige vorm van healing. Sat Nam Rasayan werkt je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Daarna, met meerdere sessies, is eigenlijk niets onmogelijk om te helen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

In Sat Nam Rasayan werkt de healer met de helende kracht van zijn bewustzijn.  In feite benaderd de healer via het waarnemen en voelen het transcendente bewustzijn, dat de Sacred Space genoemd wordt en heeft de healing zijn werking door non-dualiteit. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de patiënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de patient zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Als je een healing krijgt mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie.


Individuele SNR-Healing

Wil je een individuele healing, dat kan natuurlijk! Een healing van 20 minuten, plus nagesprek kost nu nogmaar € 30,-  omdat ik, Dhyan Tjebbe Westendorp, nog in opleiding ben. Met een aantal healings achtereen geef je je veranderingen in jezelf en je leven de tijd om door te kunnen werken

Info en afspraak maken?

Contact Dhyan met je vragen of voor een afspraak via het Contactformulier of  06 2006 88 99


Regelmatig zijn er Healing Inloopmiddagen

  • Door: Dhyan (Tjebbe)  & Amrit Sadhana & healing team
  • Datum volgt…
  • Je krijgt een healing van 20 minuten
  • Bijdrage:  € 5,- of meer adhv eigen waardebepaling

Algemene voorwaarden
  • Het boeken of afspreken van, of deelnemen aan een privéles of individueel consult (yoga-, reading-,  healingconsult of klanksessie) betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.
  • Deelname aan een yoga-, reading- of healingconsult of privéles of snr-healing geschiedt volledig op eigen risico.
  • Yogacentrum De Lindewei en Tjebbe Westendorp kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.