Sat Nam Rasayan Healing

Sat Nam Rasayan Healing

Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Het is een subtiele en krachtige vorm van healing. Sat Nam Rasayan werkt je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Daarna, met meerdere sessies, is eigenlijk niets onmogelijk om te helen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

In Sat Nam Rasayan werkt de healer met de helende kracht van zijn bewustzijn.  In feite benaderd de healer via het waarnemen en voelen het transcendente bewustzijn, dat de Sacred Space genoemd wordt en heeft de healing zijn werking door non-dualiteit. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de patiënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de patient zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Als je een healing krijgt mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie.

Een healing van 20 minuten kost slechts € 10,-  omdat ik nog in opleiding ben. (2e jaar van de 3)

Tjebbe Westendorp – Dhyan Singh (1966) is gecertificeerd KRI- Kundalini Yoga Teacher, , psycholoog en healer. Ik ben momenteel in opleiding voor Sat Nam Rasayan Healer (2e jaar van de 3)

Ik heb mij in mijn studie psychologie vooral op psychotherapie, transpersoonlijke psychologie en spiritualiteit gericht. Daarna ontdekte ik Kundalini Yoga en dat voelde als thuiskomen. Ik was er direct verliefd op en begon de lerarenopleiding. Verder deed ik trainingen bij Ad Stemerding (spirituele therapie) in Alandi Retreat Site. Ik deed de Reading Jaar Opleiding bij Jacqueline Wolvetang in 2013 en momenteel volg ik de opleiding Sat Nam Rasayan, healing dmv Meditatie.


Info en afspraak maken?

Neem gerust contact op met je vragen: Tjebbe Westendorp – 06 2006 88 99 – info@delindewei.nl

  • Afspraken kunnen worden gemaakt (bij voorkeur) maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.
  • Met een aantal healings achtereen geef je je veranderingen in jezelf en je leven de tijd om door te kunnen werken.

SNR- Healing

  • € 10,-   (20 minuten)
  • Betaling liefst contact ter plekke.

Algemene voorwaarden
  • Het boeken of afspreken van, of deelnemen aan een privéles of individueel consult (yoga-, reading-,  healingconsult of klanksessie) betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.
  • Deelname aan een yoga-, reading- of healingconsult of privélesof snr-healing geschiedt volledig op eigen risico.
  • Yogacentrum De Lindewei en Tjebbe Westendorp kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.