Sat Nam Rasayan Healing

Introductie Workshop met Siri Ram

  • vrijdagavond 27 september van 19.00 – 22.00 uur
  • Deelname € 35,- contant ter plekke

We leren de basis van het healen met Sat Nam Rasayan, en je ervaart hoe het is om met SNR te werken en te ontvangen. Er is ruimte voor vragen.  Vragen over SNR zelf en vragen over de opleiding mocht je interesse hebben om die te gaan doen.  Je werkt in tweetalen en om en om is steeds eentje de healer terwijl de ander ontspannen mag liggen en de healing ontvangt. Het healing geven wordt stap voor stap begeleid door de docent Siri Ram.  Je wisselt steeds af dus kan ervaren hoe het is om healing te geven en ook hoe het voelt om gehealed te worden. Het healen wordt ook weer afgewisseld door meditaties uit de Kundalini Yoga traditie. Deze werken op je mind en brengen je in de staat van ‘yogic neutral mind’ van waar uit je kan healen.

Siri Ram – opleidingsdocent en ervaren healer

Siri Ram is een zeer ervaren healer en is opleidingsdocent aan de internationale opleidingen van Sat Nam Rasayan.

Wat is SNR?

Sat Nam Rasayan (SNR) is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Het is een subtiele en krachtige vorm van healing. Sat Nam Rasayan werkt je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Daarna, met meerdere sessies, is eigenlijk niets onmogelijk om te helen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

In Sat Nam Rasayan werkt de healer met de helende kracht van zijn bewustzijn.  In feite benaderd de healer via het waarnemen en voelen het transcendente bewustzijn, dat de Sacred Space genoemd wordt en heeft de healing zijn werking door non-dualiteit. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de patiënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de patient zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Als je een healing krijgt mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie.


Shunia, de staat van Stilte

In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Deze meditative en neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming. Je zal door deze bewuste staat in Shunia kunnen leven, een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat om spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en lossen aanwezige blokkades en weerstanden lossen op.

Sat Nam Rasayan werd eeuwen lang in het geheim beoefend maar is sinds 30 jaar toegankelijk voor iedereen gemaakt.

“There are two ways of living in the world: the way of worry and the way of relaxation. If you worry, you have to concentrate to imagine, and it becomes physical work. But if you turn your mind to the Universal mind, then things will come to you.” – master in SNR Guru Dev Singh.

Individuele SNR-Healing

Wil je een individuele healing, dat kan natuurlijk! Een healing van 20 minuten, plus nagesprek kost nu nogmaar € 30,-  omdat ik, Dhyan Tjebbe Westendorp, nog in opleiding ben. Met een aantal healings achtereen geef je je veranderingen in jezelf en je leven de tijd om door te kunnen werken

Info en afspraak maken?

Contact Dhyan met je vragen of voor een afspraak via het Contactformulier of  06 2006 88 99


Regelmatig zijn er Healing Inloopmiddagen

  • Door: Dhyan (Tjebbe)  & Amrit Sadhana & healing team
  • Datum volgt…
  • Je krijgt een healing van 20 minuten
  • Bijdrage:  € 5,- of meer adhv eigen waardebepaling

Algemene voorwaarden
  • Het boeken of afspreken van, of deelnemen aan een privéles of individueel consult (yoga-, reading-,  healingconsult of klanksessie) betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.
  • Deelname aan een yoga-, reading- of healingconsult of privéles of snr-healing geschiedt volledig op eigen risico.
  • Yogacentrum De Lindewei en Tjebbe Westendorp kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.