Healing met Sat Nam Rasayan

Dhyan Singh & Amrit Sadhana en healers

  • Zaterdag 6 juli.  11.00  – 12.30 uur inloop healings. 12.30 – 13 uur gezamenlijke afsluiting .
  • Healing met Sat Nam Rasayan  |  Dhyan Tjebbe & Amrit Sadhana en snr-healing team.
  • 15 a 20 minuten healing
  • Bijdrage op donatie /  waardebepaling, minimaal 5 euro.
  • Opbrengsten gaan na kostendekking naar een goed doel.

Kom binnen en ontvang een healing. Wij zijn aanwezig met een aantal healers.

Als je een healing krijgt mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie. De healing duurt 15 a 20 minuten.

Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet, de healingmethode van de Kundalini Yoga traditie. Letterlijk betekent Sat Nam Rasayan: Diepe Ontspanning in Waarheid.

Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de cliënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de cliënt zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Kundalini Yoga is o.a. bedoeld om je mind naar een pure staat van Zijn, een staat van Stilte, Shuniya, brengen, waarin de waarneming direct is en ook compassie aanwezig is. Deze staat van zijn gebruiken we in de Sat Nam Rasayan voor healing en genezing.

Wil je een persoonlijke healing afspreken, dat kan natuurlijk ook!  Lees hierover meer>>  of neem direct contact op met Dhyan Tjebbe via het Contactformulier of  06 2006 88 99.

Achtergrondinfo over Sat Nam Rasayan Healing