Sat Nam Rasayan Healing Inloopmiddag

Dhyan Singh & Amrit Sadhana en healers

  • Zondag 20 januari  14.00 –  16.00   Healing met Sat Nam Rasayan  |  Tjebbe Dhyan & Amrit Sadhana
  • 20 minuten healing
  • Bijdrage:  eigen waardebepaling ofwel donatie, minimaal 5 euro.

Deze inloop middag kan je een healing krijgen. Wij zijn aanwezig met een klein healing team. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de cliënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de cliënt zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Als je een healing krijgt mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie.

De healing duurt 20 minuten, en is op basis van een vrijwillige donatie.

Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. Letterlijk betekent Sat Nam Rasayan: Diepe Ontspanning in Waarheid. Het is de Healing-tak van de Kundalini Yoga traditie.

Kundalini Yoga is o.a. bedoeld om je mind naar een pure staat van Zijn, een staat van Stilte, Shuniya, brengen, waarin de waarneming direct is en ook compassie aanwezig is. Deze staat van zijn gebruiken we in de Sat Nam Rasayan voor healing en genezing.

Wil je een persoonlijke healing afspreken, dat kan natuurlijk ook!  Lees hierover meer>>  of neem direct contact op met Dhyan via het Contactformulier of  06 2006 88 99.

Achtergrondinfo over Sat Nam Rasayan Healing