Reading & Healing

Lindewei binnen/buiten

Lindewei binnen/buiten

Reading & Healing zou je ook wel Spirituele Therapie kunnen noemen. We nemen naast de lichamelijke, emotionele en mentale aspecten vooral het energetische veld en de spiritualiteit van de mens als ingang. Zo kan er op meerder lagen tegelijk bewustzijn en verandering zijn.


 Reading ConsultChakra's

Je energie wordt gelezen en we kijken er samen naar. We kunnen op verschillende gebieden focussen, zo zijn bijvoorbeeld de volgende readings mogelijk:

 • Aura-reading
 • Chakra-reading
 • Relatie-reading
 • Kind-reading
 • Wezensopdracht en kwaliteitenreading.

Alleen al doordat je in de reading de tijd neemt om ‘ermee te zijn’ en je volledig met jezelf te verbinden geeft al veel ruimte en zet verandering in gang. Er zit altijd een stukje healing in de afronding en het is altijd een thuiskomen in jezelf, wat een vreugdevol iets is.

 • 1,5 uur:  €90,-

IMG_2861Healing Consult

Inzicht en healing via je energiesysteem, de chakra’s en aura. Reading en healing lopen vaak in elkaar over. Ook kunnen we werken met de  kundalinistroom en de kosmische energie. In een healing stemmen we ons energetisch af op dat wat op dit moment belangrijk is en speelt in jou. Dat licht als het ware op en mag worden gezien, aangeraakt, gevoeld en geheeld. Oude stukken kunnen opkomen en worden gevoeld en getransformeerd. Vanuit je vraag of situatie in het moment komen we bij de essentie van wat er nodig is en geheeld mag worden.

 • 1,5 uur:  €90,-

freedom-cropEnergy Clearing

Wil je eens ervaren hoe het is als je energieveld schoon, fris en helemaal van jezelf voelt? Soms zitten we energetisch aan anderen vast met ongunstige verbindingen of dragen we energieën van anderen mee die niet van onszelf zijn en ons eigen energieveld vervuilen. Via energetische afstemming met de biosensor ontvang je een energie clearing. Energieën die niet van jou zijn en niet (meer) bij je horen gaan van je af,  energiekoorden die je niet (meer) dienen worden verwijderd. Schoonmaak en update. Je chakra’s worden in balans gebracht. Maak eens schoon schip en gun jezelf een nieuwe start als je een veranderingsproces in gaat of als een steunt in de rug in je ontwikkelingsproces.

 • 1,5 uur:  €90,-

Tjebbe Westendorp

Tjebbe Westendorp

Begeleiding

Tjebbe Westendorp – Dhyan Singh (1966). Yogaleraar, psycholoog en healer. Ik heb mij in mijn studie psychologie vooral op psychotherapie, transpersoonlijke psychologie en spiritualiteit gericht. Daarna ontdekte ik Kundalini Yoga en dat voelde al sthuiskomen. Ik was er direct verliefd op en deed de yoga-lerarenopleiding bij 3HO (Amsterdam). Verder deed ik trainingen bij Ad Stemerding (spirituele therapie) in Alandi Retreat Site. Ik deed de Reading Jaar Opleiding bij Jacqueline Wolvetang in 2013. Momenteel volg ik een opleiding Business Yoga waarbij Kundalini Yoga direct en effectief wordt toegepast op kantoor en op de werkvloer alsmede bij individuele stress-en werk-gerelateerde klachten.

Inmiddels geef ik al meer dan dertien jaar met liefde en enthousiasme yogalessen waarin energie-bewustzijn een belangrijke plek heeft, en ik heb velen individueel begeleid in een context van heling en groei. Ik werk graag met klank, muziek en mantra’s en voel mij als een vis in het water in het veld van energiewerk en healing. Ik wordt er blij van als ik dat kan delen met anderen.

Mijn missie is om vanuit liefde en intuitieve afstemming anderen aan te moedigen en te helpen om via zuiverheid, onverschrokken zelfontplooing en creativiteit (kundalini!) voluit te leven.


Afspraak maken?

Afspraken kunnen worden gemaakt op (liefst) maandagen en donderdagen. Aangeraden wordt om een eerste keer een sessie te nemen van 1,5 uur. Daarna is een serie van 4 x achtereen heel effectief gebleken, zo geef je de veranderingen in jezelf en je leven de tijd om door te kunnen werken.

Annuleren van afspraken kan kostenloos, tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt €37,50 in rekening gebracht. Let svp op deze voorwaarde: Afzeggen kan alleen via sms of telefonisch, dus NIET VIA E-MAIL en NIET VIA SOCIAL MEDIA (!).

Tarieven

 • € 90,-  (1,5 uur).
 • Annuleren kan kostenloos, via sms of telefonisch (dus niet via e-mail!)  tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt bij annulering of  niet komen’ €37,50 in rekening gebracht.

Betalingen

Betaal liefst via ING-rekening NL37INGB0007035928 t.n.v. P.A.T. Westendorp, Leiden.

Info en afspraak maken?

 • Contact: Tjebbe Westendorp
 • Je bent altijd welkom om contact op te nemen of je vragen te stellen
 • Email: info at delindewei punt nl
 • T: 06 2006 88 99

Algemene voorwaarden

Annuleren van privélessen en individuele afspraken (reading-, yoga-, healingconsulten en klanksessies) kan kostenloos, alleen via sms, tot 48 uur van tevoren. Daarna worden de kosten in rekening gebracht.
Het boeken of afspreken van, of deelnemen aan een privéles of individueel consult (yoga-, reading-,  healingconsult of klanksessie) betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden. Deelname aan een yoga-, reading- of healingconsult, privéles yoga of klanksessie geschiedt volledig op eigen risico. Tjebbe Westendorp kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.