Plant Medicin

Reizen met truffels

Heilig en veilig reizen, en truffels zijn wettelijk toegestaan, dus gewoon legaal.

Data

za 14 mei, za 25 juni, na de zomer nieuwe data!

Info & opgave

Bij de begeleiding: Rike de Groot 06 12677390  –  Bas Baggerman 06 40447406

Rike de Groot en Bas Baggerman organiseren kleinschalige truffelceremonies. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen.

Wij zijn lid van de #GuildofGuidesNL werken met de Code https://www.guildofguides.nl/code-of-conduct/

De Magische Truffels nodigen ons uit om naar die “andere wereld” te reizen. Daar mogen we het goddelijke zien; in de natuur en in onszelf. Verbonden met alles en iedereen, ons Ego van de troon.
De werking van de truffels maakt dat je inzichten kunt ontvangen, innerlijke heling kunt ervaren en een stap kunt zetten in jouw proces van zelfverwezenlijking. Onze ceremonies zijn bewust op een zaterdag, zodat je de zondag er na nog alle tijd hebt voor het herbeleven en bewuste integratie van opgedane inzichten. Onze ceremonies zijn “intentioneel” van opzet en geven een veilige bedding, waarbinnen jij de nodige diepgang vindt. We werken met sjamanistische elementen en rituelen, zoals het Levenswiel, opstellingen / voorouderwerk en het uitnodigen van spirit-helpers. In onze rituelen integreren we altijd een ieders persoonlijk proces en intentie, we maken ook gezamenlijk een altaar ter bekrachtiging van de groepsceremonie. Het gezamenlijk trippen binnen de veilige groepsbedding is al een ervaring op zich, en d.m.v. gezamenlijke meditaties, dansen en deelrondes geven wij hier nog meer vorm en inhoud aan.Ga je voor je eerste psychedelische trip, of ben je toe aan een “heroic dose”?

Van harte welkom!

Wat we je verder nog graag willen laten weten, wanneer je je bij ons aanmeldt:

 • Als guides gebruiken wij dan ook geen truffels tijdens de ceremonie!
 • De bedding van de groep is van absolute meerwaarde, maar je komt bij ons met jouw eigen intentie en daar is ook jouw focus. Je draagt je eigen verhaal, en je respecteert de intentie van de anderen, maar je bent niet hun coach / redder / nieuwe liefde / etc..
 • Tijdens deze vorm van “Guided Tripping on Psychedelics” is er geen lichamelijk contact met erotische intenties. Niet door ons, en ook niet tussen deelnemers onderling.
 • Note: wanneer je als liefdesstel / echtpaar samen een begeleide Psychedelic Trip willen maken, waarbij jullie relatie centraal staat en er juist wel ruimte is voor jullie intimiteit, dan adviseren wij om hiervoor een aparte sessie bij ons te boeken.
 • Wij geloven niet in het hebben van een “Bad-trip”. Wel kan het zo zijn dat de in jou aanwezige angsten, stress, etc. zich tijdens de trip gaan manifesteren. Dit gaan wij niet uit de weg, indien passend zullen wij je uitnodigen om deze angsten, stress en emoties juist te verkennen we wij zullen je bijstaan ten einde ze een plek te geven. De ervaring leert overigens dat juist het trippen binnen een veilige setting, zoals bij ons, voorkomt dat je je reis als een “Bad-trip” ervaart.
 • Voorafgaand aan de ceremonie ontvang je onze e-reader “Guided Tripping, handleiding voor gids en reiziger”
 • Onze locatie ligt aan de rand van het centrum van Leiden; een kwartier lopen vanaf het Centraal Station Leiden. We zijn te gast in een kleinschalig spiritueel yogacentrum, #www.delindewei.nl. Jacob Catslaan 12 in Leiden.
 • Het is ook mogelijk om een 1 op 1 retraite dag of een coaching traject met Micro Dosing te boeken; stuur een DM en we vertellen je er alles over!

JOUW INVESTERING:

 • Wij werken met een all-in tarief; voor €195,- wordt de groepsceremonie volledig door ons verzorgd. Inclusief hoge kwaliteit truffels, thee en vruchtensap gedurende de dag, en een vegetarische soep met broodjes aan het einde van de dag. Je hoeft je dus niet bezig te houden met “wat mee te nemen voor de potluck??” of iets dergelijks, je bent tenslotte onze gast… Eventuele allergieën kun je vooraf aangeven, hier houden wij rekening mee.
 • Na betaling van de € 195,- is je inschrijving definitief.
 • Wil je de ceremonie zakelijk boeken, bijvoorbeeld als onderdeel van een coachingstraject, dan kunnen wij een factuur opstellen en komt er 21% BTW bij.
 • Wij bieden iedere maand een groepsceremonie aan, deze kunnen een aanvulling zijn op eventueel lopende hulpverlening / therapie. Wanneer je 3 ceremonies in 1 x boekt, dan krijg je 10% korting.
 • Annuleringsvoorwaarden;
 • Tot 2 weken vooraf annuleren krijg je je geld terug, daarna niet meer. Geld is energie, bij je aanmelding en zo ook bij “spijt, pech of overmacht” ….. Let wel: ook corona valt hieronder.
 • Heb je je binnen 2 weken voor aanvang aangemeld, dan krijg je dus geen geld terug bij annulering.
 • Wanneer gewenst willen wij in overleg treden om je aanmelding door te zetten naar een andere ceremonie. Dit doen wij echter eenmalig; bij een eventuele tweede annulering krijg je geen inschrijfgeld retour, ongeacht de termijn waarbinnen je annuleert.

AANMELDEN / MEER INFO: info@basbaggerman.nl of bel 0640447406