Moeder-Kind Cirkels

Samen groeien, samen zijn

In een cirkel komen we samen met moeders en kinderen die van elkaar willen leren, willen delen en willen spelen. Omdat ik geloof dat we het niet alleen hoeven te doen. De cirkel is een plek waar iedereen helemaal mag zijn wie hij of zij is en zich gedragen mag voelen door de groep. We staan samen stil en komen in beweging, zijn stil en spreken ons uit en we dragen en worden gedragen. Wees welkom.

Momenteel geen nieuwe data… Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Alice de Vos

Mijn ziels-missie is om een puur, vrij en verbonden leven te leiden, in verbinding met mezelf, anderen en de natuur. Alles is 1 en in de natuur en anderen ontmoet ik mezelf. Ik voel me gedragen en geliefd en kan zo meer mezelf zijn en me vrij voelen.

Sinds ik moeder ben geworden van twee prachtige dochters, voel ik het verlangen om puur, vrij en verbonden te leven nog meer. Daarom breng ik moeders en kinderen samen in de cirkel en help ik ze te herinneren wie ze zijn. We kunnen zoveel leren van onze kinderen!

Een aantal jaar woonde en werkte ik op ons zeiljacht in de Middellandse Zee. Op de vele prachtige tochten die we voor ons bedrijf maakten, herinnerde ik me de verbinding met de zee, de wind en de kusten en daardoor met mezelf. Die ervaring heeft me diep geraakt en draag ik elke dag met me mee. Op het water heb ik gevoeld me werkelijk gedragen te voelen door Moeder Aarde.

Weg van het dagelijks leven en met weinig comfort leerde ik simpel te leven. Het samenzijn met de mensen bij ons aan boord leerde mij te zorgen voor anderen én voor mezelf. Het zeilen leerde mij omstandigheden te accepteren zoals ze zijn. Naar deze inzichten keer ik steeds terug om mijn leven op het land vorm te geven.

Ik hou ervan verbonden te zijn met anderen. Ik ben nieuwsgierig naar wat anderen ten diepste beweegt en wordt geïnspireerd door de vele gezichten die mensen hebben. De wijsheid van kinderen raakt mij diep.

Meer info bij Alice:    info@alicedevos.nl  /  06-28592078
Website van Alice:  www.alicedevos.nl