Mala’s van Heartwing

Mala’s

Speciaal voor De Lindewei gemaakt: mini-mala’s met 3 x 11 kralen voor je Shabad Guru (dat houdt in om 11 x per dag een Shabad of mantra te reciteren).

Lees hieronder welke kristallen het zijn en welke werking en welke intenties elke mala heeft.

Deze beauty’s kosten € 39,95 en elke is uniek en heeft een heel eigen energie.

 

Mala 2. Amethist – rozenkwarts – bergkristal

Amethist: spiritueel inzicht, reiniging, ontspannend, angst loslaten, spirituele ontwikkeling, versterkt intuïtie, ondersteunt bij meditatie, dieper begrip en wijsheid, beschermend, vrede, balans. Via derde oog en kruinchakra.

Rozenkwarts: Steen van de liefde en zelfliefde, helend voor het hart, liefde weer voelen en toelaten , harmonie en balans, creatief zijn vanuit je hart, troostend bij heimwee, verzachtend, ontspannend, onvoorwaardelijke liefde. Een hartchakra steen.

Bergkristal: Zuiverheid/zuiverend, vol positieve energie, laadt mens en andere kristallen op, geeft energie in moeilijke periodes, de meest krachtige helende steen op aarde, verbinding met de kosmos en met wat groter is dan zichzelf. Hoge vibratie en helder zien. Kruin chakra en derde oog, werkt via aura.

Samen zijn deze drie stenen de ‘heilige driehoek’, ze versterken en ondersteunen elkaar. Een mala voor spirituele ontwikkeling, leven vanuit wijsheid en liefde, mala van compassie en interconnectedness.

Mala 4. Fluoriet –chalcedoon – labradoriet

Fluoriet: Voor concentratie, innerlijke rust, bij studie en goed voor het mentale, ontstressend, bewustzijnsgroei, het grotere plaatje zien, helderheid en wijsheid bij beslissingen nemen, reinigend voor de aura, waarheid zien en je intuïtie volgen. Derde oog steen.

Chalcedoon: Ontspannend, troost bij verdriet, zelfliefde, uitdrukking geven aan, je eigen harmonie vinden, creativiteit en vreugde, ontwikkeling via keelchakra, uitdrukking geven aan de liefde van je hart, dienstbaar zijn en mild.

Labradoriet: zeer beschermend, tegen energielekkage, bij transformatie, helderheid, positiviteit, verbindt alle chakra’s, bewustzijnsgroei, motivatie en concentratie op wat echt belangrijk is, zuivert energieveld om je waarheid en licht te zien. Keel, derde oog en kruinchakra, maar verbindt alle chakra’s en werkt via aura.

Deze mala geeft helderheid over het persoonlijke pad, helpt de eigen waarheid en bestemming te zien en zich te ontwikkelen in bewustzijnsgroei en uitdrukking geven aan liefde en licht. Rustgevend en verzachtend bij diepe transformatieprocessen.

Mala 5. Rozenkwarts – thuliet – aventurijn (verkocht)

 

Mala 6. Maansteen – zonnesteen – rookkwarts

Maansteen: Emotionele balans, helderheid, vrouwelijke energie en hormoonbalans, moed bij het onbekende tegemoet treden, beschermend, bij nieuw begin en reizen, intuïtie en verbinding met de kosmos. Via kruin, 3e oog en heiligbeen chakra.

Zonnesteen: Om weer te stralen en te genieten van het leven, vanuit vertrouwen in verbinding met hogere zelf leven, geeft een boost aan je zelfvertrouwen, positieve energie, enthousiasme, vitaliteit, optimisme, leiderschap en persoonlijke kracht. Via zonnevlecht en heiligbeen chakra.

Rookkwarts: aardend op een zachte manier, stabiliteit, loslaten, bescherming, positieve energie. Voor wie de neiging heeft zich af te sluiten voor de wereld om hem/haar heen, helpt weer openstellen. Wortelchakra.

Deze mala helpt om stevig en vanuit positieve energie en in balans in de wereld te staan. Geeft basis om te genieten, stralen en persoonlijke doelen te bereiken, verbonden met hogere zelf.

Mala 7. Sneeuwvlok obsidiaan – rozenkwarts – zwarte agaat

Sneeuwvlok obsidiaan: Ontspannend, blokkades loslaten, aarding en spirituele ontwikkeling, bewustwording van eigen gaves, focus, zuiverheid, balans, positiviteit, reinigend. Verbindt wortel en kruinchakra.

Rozenkwarts: Steen van de liefde en zelfliefde, helend voor het hart, liefde weer voelen en toelaten , harmonie en balans, creatief zijn vanuit je hart, troostend bij heimwee, verzachtend, ontspannend, onvoorwaardelijke liefde. Een hartchakra steen.

Zwarte agaat:intense aardesteen met veel energie, aardse zwaarte loslaten, kracht, bescherming, oplossingen vinden voor aardse problemen, rust en vrede vinden en praktische beslissingen nemen. Wortelchakra steen.

Een mooie mala voor wie blokkades wil loslaten om in de aardse praktijk te leven vanuit zijn/haar hart. Zicht krijgen op eigen kracht, zowel spiritueel als aards en de verbinding vinden in je hart.

Mala 8. Rode jaspis – maansteen – carneool

Rode jaspis: Aarding, energie en warmte, openen van het basischakra op een warme manier, geeft kracht, vitaliteit, veilige basis, moed en motivatie om dromen te belichamen. Wortelchakra steen.

Maansteen: Emotionele balans, helderheid, vrouwelijke energie en hormoonbalans, moed bij het onbekende tegemoet treden, beschermend, bij nieuw begin en reizen, intuïtie en verbinding met de kosmos. Via kruin, 3e oog en heiligbeen chakra.

Carneool: Rustgevend, verwarmend, moed, leiderschap, voorspoed en geluk in uitdagende tijden, energie, (zelf)vertrouwen, motivatie. Via wortel- en heiligbeenchakra.

Dit is een mala voor wie stappen wil zetten, een nieuw begin maakt, op reis gaat (letterlijk en figuurlijk) en wel wat bemoediging kan gebruiken. Aardend en verbindt met je basis en basisveiligheid, waardoor er ruimte voor ontdekken, groeien en vinden van geluk en verbinding (in zichzelf).

Mala 1. Obsidiaan – bergkristal – witte jade ( verkocht)
Mala 3. Sodaliet – Blue lace agaat – bergkristal (verkocht)
Mala 5. Rozenkwarts – thuliet – aventurijn (verkocht)

Over Heartwing

Hart- en handgemaakte edelstenen mala’s, mala armbanden en wraps. Wil je een uniek speciaal voor jou gemaakt product? Neem dan contact met mij op via heartwingmalas [!at] gmail.com. Ik maak met veel liefde en plezier mala’s en mala armbanden op bestelling!

HeartwingMalas op Etsy: Klik hier