Yoga & Coaching Workshop

Workshop Kundalini Yoga

 • Deel 1 – zaterdagmiddag 19 mei
 • Deel 2 – zondagmiddag 10 juni
 ‘Maak van je grootste pijn je grootste kracht’
 
Deel 1,  Beneath the surface,  is voor beginners / net begonnen met kundalini yoga
 
Deel 2,  Deep dive is voor als je gevorderd in yoga bent, als je bij de facebook-lives aanwezig was of minimaal 10 kundalini yoga lessen hebt gevolgd of minimaal 1 jaar een bepaalde yogastijl beoefend hebt.

Kundalini Yoga & Self-coaching

Dit gaat je helpen om door diepe blokkades heen te gaan:
 • Je zit vast en komt niet verder in je leven
 • Je zit vast in een bepaalde emotie, bijvoorbeeld na een pijnlijke brea-kup
 • Je wilt iets nieuws beginnen maar je blijft jezelf onbewust saboteren
Met krachtige yogaoefeningen, ademwerk, meditatie en zelfreflectie-vragen ga je aan de slag met jezelf.

 

Tell me more!

 
Wat is er onder die laag stress, emotie en pijn te vinden? Wat zit er in jou verborgen aan antwoorden, inzichten en oplossingen?
 
De guru in jou schreeuwt vaak het goede antwoord, maar je negeert het keihard…
Diep van binnen weet je wat goed voor je is, maar je luistert niet. Als je dat heel lang, jaar in jaar uit hebt gedaan, dan gaat die innerlijke guru steeds zachter praten, tot je het bijna niet meer waar te nemen is. Dit uit zich vaak in een onbestemd gevoel als  ‘er klopt iets niet in mijn leven’ of ‘is dit het dan?’ of ‘volgens mij zit ik niet op de goede weg maar uit angst blijf ik doen wat ik altijd doe’.
 
 
De Grote Boze Wolf a.k.a. je frontale hersenkwab die denkt, piekert, twijfelt en continue de risico’s aan het afwegen is, houdt je essentie in gijzeling, zo lang dat je een Stockholmsyndroom begint te ontwikkelen en jij zowaar die strenge boekhouder in je hoofd de teugels geeft en die de baas begint te spelen in je leven, en alle keuzes maakt op basis van:
 • wat vinden andere mensen ervan?
 • verdien ik er wel geld mee?
 • loop ik niet voor gek?
 • lijdt ik geen gezichtsverlies?
 • etc!
 
Daardoor ga je je ook fysiek slecht voelen en kunnen klachten ontstaan als moeheid, je uitgeput voelen, stress, een overspannen gevoel, burnout-klachten, angst en snel in paniek raken, je woedend en gefrustreerd voelen, piekeren en twijfelen. Of juist eeneenzaam en afgevlakt gevoel.
 

Wat is Kundalini Yoga

Het wordt ook wel ‘The Yoga of Awareness’ genoemd. Deze Yoga is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem. Deze yoga is actief en inspannend en richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie. Deze yoga is door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht. Yoga en meditatie ondersteunen steunen elkaar in deze methode en lopen vloeiend in elkaar over. Belangrijke is ook het geestelijk tot rust komen, na de oefeningen, de verstilling en de diepere beleving van het Zelf. Kundalini Yoga gebruikt ook mantra’s en meditaties met muziek. Deze combinatie brengt je in contact met je zelf als éénheid.

Voor wie?

 
Deel 1: 19 mei
• Voor mensen die bewuster in het leven willen staan
• Ook speciale aandacht voor young adults&studenten
• Geen of weinig ervaring met yoga en meditatie: geschikt voor beginners
• je staat open voor verandering en nieuwe inzichten
 
Deel 2:  10 juni
• Gevorderde  yoga-beoefenaars
• als je bij de facebook-lives aanwezig was van de docent (elke dinsdag online)
• minimaal 10 kundalini yoga lessen bent geweest of minimaal 1 jaar een bepaalde yogastijl beoefent)

 

Door wie?

Chiara van den Berg is yogacoach en businessyogaspecialist. Ervaringsdeskundige en certificeert level 1 yogadocent. Zij helpt je om oude patronen te doorbreken en samen een stap te nemen voor een nieuw leven. Sinds 7 jaar loopt zij op het yogapad en doet ze elke dag kundalini yoga en meditatie. Chiara heeft deze methodes opgepakt in een tijd dat zij hier zelf veel behoefte aan heeft gehad, om door haar eigen neuroses en blokkades heen te breken. Binnen een jaar had ze haar eigen crisis overwonnen en veranderde haar leven compleet, ze ontdekte de wereld van overvloed.
 
Chiara werkt samen met Nick van t End, zij inspireren elkaar om het beste uit elkaar te halen, en ze vullen elkaar ook naadloos aan. De een haar blinde vlek is de ander zijn talent. Nick assisteert tijdens de workshop om tot de kern te komen, healing te geven en te onderzoeken waar het echt bij jou knelt. Meer weten kijk op zijn website: www.healingcoach.nu

 

Wat kost het?

 • Bloed, zweet tranen!
 • 35 euro voor 1 workshop
 • 60 euro voor 2 workshops

Aanmelden

Stuur mij een bericht/app of e-mail chiara@guruaanhuis.nl en maak het bedrag over op rekening nummer  NL65TRIO0212159208 op naam van Chiara van den Berg (of ik kan je een betaalverzoek sturen via Tikkie en whatsapp / facebook messenger.
Info bij Chiara via 06 26 71 85 72

 


Chiara v.d. Berg/ Hari Tej Kaur

Chiara – Hari Tej Kaur

Chiara van den Berg  (Hari Tej Kaur)

Chiara is gecertificeerd Kundalini Yoga docente, yogacoach en businessyogaspecialist. Ze heeft in haar eigen leven ervaren hoe yoga en coaching haar hebben geholpen te groeien en te ontwikkelen als onderneemster en zij geeft deze positieve energie graag door. Ze helpt je om oude patronen te doorbreken en samen een stap te nemen voor een nieuw leven.

Informatie bij Chiara:

Contact