Koshi Windgong

Carillon-Windchimes

Helaas momenteel niet voorradig

Koshi Windgong

De Koshi windgong is een authentiek muziekinstrument, een origineel ontwerp van hoge kwaliteit. Koshi’s worden handgemaakt in het atelier aan de voet van de Pyreneeën, en elk instrument is het resultaat van toegewijde vakmanschap. Acht klankstaafjes worden met met zilver gesoldeerd aan een metalen basisplaat in de resonantiebuis. Nauwkeurige stemming creëert een spel van heldere tonen met een rijkdom aan boventonen. De boventonen van de kortere ‘snaren’ nemen de overhand en worden basistonen, waardoor een circulaire toonreeks ontstaat. Beweeg de Koshi zachtjes aan het koord: het kristallijne ontspannende geluid brengt je in stille verwondering. Opgehangen zal een Koshi met de wind spelen en je meenemen in onverwachte melodieën.

De Koshi heeft al harten veroverd van klankliefhebbers over de hele planeet. De akoestische kwaliteit van bamboe(fineer) is diep en rijk aan boventonen.

Er zijn vier melodieën verkrijgbaar: Terra, Aqua, Aria en Ignis, geïnspireerd op de vier elementen. Elk heeft een eigen timbre maar kan harmonieus samen gespeeld worden met alle anderen. De diameter van de cylinder is 6,3 cm en de hoogte is 16,5 cm.

Luister hier naar de klanken van de vier toonsoorten.

De Koshi kost € 41,50,- (excl. eventuele verzendkosten a 6,75)

Contact

Contact Dhyan Tjebbe Westendorp via Contactformulier of 06 2006 88 99