Kinderliedjes Sing-along

Voor peuters en kleuters met hun (groot)ouder(s)

  • za 28 april
  • 13.30 – 14.30 uur
  • Ter kennismaking € 10,- voor één ouder en één kind (normaal €12,-)
  • €13,- met een extra ouder of kind
  • De kosten kunt u ter plekke contant voldoen
  • Door Vera Batelaan

Zingen jullie nog de bekende traditionele kinderliedjes thuis? Deze workshop herinnert je aan de mooie en vrolijke traditionele kinderliedjes die Nederland rijk is.

Laat je meevoeren en zing en beweeg lekker mee!

Naast heel veel zingen zullen we ook dansen op vrolijke muziek met kleurige linten en doekjes en neem ik een mand vol muziekinstrumentjes mee om op te spelen. Als dat geen feestje wordt!


Aan het einde krijgen de kinderen een glaasje diksap en een koekje.

Reserveren & Info

U kunt reserveren door een mail te sturen naar muziekplezier@outlook.com met de namen van de deelnemers.


Over Vera

Hallo, mijn naam is Vera, en ik woon samen met mijn partner een zoontje Niklas in de Lage Mors in Leiden. Al weer heel wat jaartjes geleden heb ik Docent Muziek gestudeerd aan het conservatorium en sindsdien heb ik lesgegeven aan kinderen op basisscholen en muziekscholen en draai daarnaast een pianoles-praktijk in Zoeterwoude. Sinds de komst van mijn zoon, nu ruim 5 jaar geleden ben ik meer en meer in de ban geraakt van kinderliedjes en muziek voor peuters en kleuters.

Het plezier van samen muziek beleven, als ouder met je kind, wil ik graag met jullie delen, en daarom heb ik de workshop kinderliedjes Sing-along bedacht.

Hopelijk tot ziens!

Pianoles

P.S.: Ik geef sinds kort ook pianoles in Leiden bij mij thuis op de woensdagmiddag. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.