I matter: lifecoaching

Rosa Winkel

Hier het Facebook event

  • 10 dec workshop in De LIndewei
  • 11.00 – 15.00 uur
  • 40 euro
  • Reserveren bij Tjebbe Westendorp: info@delindewei.nl – 06 2006 88 99

Interview op YouTube met Rosa

 ‘I Matter’ Life Coaching Workshop

‘ Our first love and last love is…Self Love’


De ‘I Matter’ Life Coaching workshop wordt gegeven door Rosa Winkel, Internationaal Relatie coach voor vrouwen. Rosa is Nederlandse en werkzaam in Bali en komt eenmalig een workshop verzorgen in Leiden.
De workshop is een intieme groepssessie, waarbij zij een veilig, open en ondersteunende omgeving biedt om persoonlijke verhalen en ervaringen te delen.

Deze workshop gaat over de relatie met jezelf: zelfvertrouwen, eigenwaarde, grenzen stellen en een betere relatie met jezelf, je partner en je familie.

In de workshop zullen we ingaan op vragen als:
– Hoe kan ik van mijzelf gaan houden zodat ik zelfstandig, tevreden en gelukkig kan zijn?
– Hoe ontwikkel ik mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen?
– Hoe luister ik naar mijzelf, zorg ik dat ik niet over mijn grenzen ga en hoe laad ik mijn batterij weer op.

Wij doen dit door middel van praktische oefeningen, die je helpen om woorden en inzichten om te zetten in acties, zodat je daadwerkelijk je doel kan bereiken. Wij zullen tevens onze creativiteit gebruiken om je de mogelijkheid te bieden je bewust te worden van je diepste verlangens en obstakels.

Ter afsluiting mogen wij heerlijk gaan luisteren naar Fatma Genc’s boekpresentatie over haar boekje “Yin Koningin”, waarin ze ons meeneemt in haar zoektocht naar geluk en de lessen die zij heeft geleerd.

Over Rosa Winkel

Ik ben Rosa, oorspronkelijk uit Den Haag, maar sinds 3 jaar wonend op Bali. Ik ben op Bali werkzaam als Life Coach. Ik coach vrouwen in het versterken van de relatie met henzelf, zodat zij gelukkig zijn als individu met als resultaat beter in staat zijn om hun geluk en liefde te delen met hun partner, kinderen, vrienden, familie en collega’s. Om die reden noem ik mijzelf ook wel Relatie coach.
Ik heb een brede kennis in psychologie en ik ben gecertificeerd NLP deskundige. Voornamelijk gebruik ik mijn eigen levenservaring en hoog ontwikkelde intuïtie, ook wel eens als psychic abilities omschreven, om vrouwen te begeleiden op de weg naar zelf realisatie en ultiem geluk.

Inmiddels heb ik honderden vrouwen over de hele wereld gecoacht met vragen als:

Hoe kan ik van mijzelf gaan houden zodat ik zelfstandig, tevreden en gelukkig kan zijn?
Hoe ontwikkel ik mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen?
Hoe luister ik naar mijzelf, zorg ik dat ik niet over mijn grenzen ga en hoe laad ik mijn batterij weer op?

Het vinden van antwoorden op deze vragen resulteerde in dieper geluk in de liefde, werk en gezondheid.

Voor meer informatie over mij kan je mijn website bezoeken: www.relationshipsthatmatter.org

Wie is Fatma Genc?

Voormalig BN-er en actrice Fatma Genc, is nu auteur van haar eerste debuut boek “Yin Koningin”. Fatma kwam naar Bali een jaar geleden en bezocht Rosa’s workshop. Zij besloot daarna het coachingstraject met haar te volgen. Al haar inzichten in deze bijzondere en transformerende tijd heeft ertoe geleid om dit boekje te schrijven.