Hormoonyoga

https://d33wubrfki0l68.cloudfront.net/9b0ef37090b275273354c00bdb9d0d35a1db660a/46b91/static/pattern.0e576981.pngmet Diana Horsman

  • 30 november
  • 9.45 – 14.00 uur
  • Deelname  €85,-
Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam, in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen.
Hormoon yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Jong en oud. Hormoon Yoga is specifiek bedoeld voor vrouwen met hormonale klachten. Maar ook als je geen klachten hebt, is het een heel fijne yogaserie die je energie geeft.
In de workshop leer je de complete serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. De workshop is inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch (ingrediënten van Ekoplaza Leiden). Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Voor iedereen

Is Yoga ervaring nodig voor deelname aan de Hormoon Yoga workshop?

Yoga ervaring of flexibiliteit is niet nodig voor de Hormoon Yoga serie. Het is geschikt voor iedereen, ook voor beginners in yoga. Het is een hele fijne serie, rustige en dynamische momenten worden afgewisseld. We werken veel met de adem en meditatietechnieken. Ook zijn er bij iedere houding zijn aanpassingen mogelijk.

Contact

Je kunt je inschrijven op hormoonyoga.nl.
Voor vragen of meer info neem gerust contact op Diana of met Lizzy van HormoonYoga via info@hormoonyoga.nl.

OverDiana

Diana Horsman (1959) heeft de klassieke opleiding tot Hatha yoga docent gevolgd in Utrecht en is sinds 2009 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Yogadocenten.

Ook heeft zij diverse Qi-Gong trainingen gevolgd en integreert deze zachte, meditatieve vorm van Chinese bewegingsleer haar lessen.

Diana: Tijdens de eerste jaren van mijn yogabeoefening vond ik het heel moeilijk om mijn innerlijk kalm te houden. Er was voortdurend onrust, gekwetter en zelfcommentaar in mijn hoofd en dat had natuurlijk invloed op mijn functioneren. Spanning in het hoofd geeft spanning in het lichaam. En andersom. Heeft ook invloed op de ademhaling. Die wisselwerking tussen lichaam en geest en het ervaren hoe yoga helpt om ongemakken te verlichten, blijft mij boeien. Toen ik een paar jaar geleden in de overgang kwam, kreeg ik last van opvliegers en droge slijmvliezen. Ik heb daarom een workshop hormoonyoga bij Lizzy gevolgd en was direct erg enthousiast over de integrale benadering ervan: de oefeningen zijn gericht op zowel het fysieke lichaam, de adem en op energetische stromen.

Eenmaal aangeleerd is het een hele fijne serie om te doen. De oefeningen zijn zó mooi op elkaar afgestemd en gericht op de hele hormoonhuishouding. Mijn klachten zijn afgenomen, en elke keer voel ik me verfrist, verjongd en voldaan na het beoefenen van de serie. Inmiddels geef ik zelf ook deze workshop. Het is een complete yogaserie waar je de rest van je leven baat bij hebt.