Hormoonyoga

https://d33wubrfki0l68.cloudfront.net/9b0ef37090b275273354c00bdb9d0d35a1db660a/46b91/static/pattern.0e576981.pngmet Diana

  • 30 november
  • 9.45 – 14.00 uur
  • Deelname  €85,-
Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam, in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen.
Hormoon yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Jong en oud. Hormoon Yoga is specifiek bedoeld voor vrouwen met hormonale klachten. Maar ook als je geen klachten hebt, is het een heel fijne yogaserie die je energie geeft.
In de workshop leer je de complete serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. De workshop is inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch (ingrediënten van Ekoplaza Leiden). Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Voor iedereen

Is Yoga ervaring nodig voor deelname aan de Hormoon Yoga workshop?

Yoga ervaring of flexibiliteit is niet nodig voor de Hormoon Yoga serie. Het is geschikt voor iedereen, ook voor beginners in yoga. Het is een hele fijne serie, rustige en dynamische momenten worden afgewisseld. We werken veel met de adem en meditatietechnieken. Ook zijn er bij iedere houding zijn aanpassingen mogelijk.

Contact

Je kunt je inschrijven op hormoonyoga.nl.
Voor vragen of meer info neem gerust contact op met Lizzy via info@hormoonyoga.nl.

Over Lizzy

Van achtergrond is Lizzy gezondheidspsycholoog en yoga therapeut, gespecialiseerd in Hormoon Yoga met gecertificeerde opleidingen (Yoga Alliantie). In 2014 heeft Lizzy de Teacher Training Power Yoga in Londen afgerond en de Teacher Training Hormoon Yoga bij Dinah Rodrigues gevolgd in Berlijn.

Lizzy Wakefield is geboren in 1982. Haar Engelse achternaam is dankzij haar man die uit Groot Britannië komt. Samen met haar gezin is ze woonachtig in Woerden.

Lizzy: ” Mijn dochter en zoon (wat een rijkdom!) heb ik aan de beoefening van Hormoon Yoga te danken. Tot mijn 28e heb ik uit mijzelf nooit een regelmatige.. Lees meer>>