Healing Open Dag

Zaterdag 6 november Let op: avondprogramma is vervallen.

Heb je interesse, neem contact op met ons voor je eigen kennismakingsafspraak!

Ben je benieuwd naar wat Healing is en wat het jouw kan brengen? Wij doen aan Sjamanisme, Channeling, Reading & Healing.

  • Ron: Klankheling met sjamanendrum (www.goudenwind.nl)
  • Marjoke: Channeling van energie en informatie (www.verbindjemetjewarenatuur.nl)
  • Dhyan: Reading & Healing (www.delindewei.nl)

Programma

vervallen

Wie we zijn

Dhyan heeft zich via meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie, zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie (RUL) en vervolgde dat met transpersoonlijke psychologie, Oosterse wijsheid (yoga en meditatie), energiewerk en intuitieve ontwikkeling. Hij is ook Healer in de Sat Nam Rasayan traditie waarin gewerkt wordt vanuit meditatieve stilte. ‘Voor mij is authenticiteit het belangrijkste, en wat echt is, trouw zijn aan jezelf en je eigen waarheid. Dat wil ik je meegeven en op die weg sta ik je bij.’

Ron is gek op drumcirkels met de sjamanendrum, heeft gouden helende handjes en komt graag snel tot de kern van je probleem. In zijn praktijk “Gouden Wind”, is hij een wijze coach die er geen doekjes om zal winden maar de vinger gelijk op de pijnlijke plek zal leggen. Met respect en zachte daadkracht. Hij organiseert samen met Marjoke sjamanische inwijdingen en events in Leiden en Wassenaar.

Marjoke kan helende energie channelen, informatie channelen en readen. In haar praktijk “Verbind je met je Ware Natuur” geeft ze sjamanistische inwijdingen en coaching. Ze communiceert net zo lief met dieren als met mensen en creeërt met plezier mooie (overgangs)rituelen, sjamanistische bijeenkomsten en dankoffers. Bij haar kun je terecht voor inzicht, healing en mooie sjamanistische evenementen. Bovendien is ze er gek op om haar kennis van de geneeskracht van kruiden met je te delen.

Aanmelden kennismakingshealing