Healing Hive

Healing cursus: Ervaar de frequenties in jouw handen.

Deze unieke cursus heb ik ontwikkeld om mijn liefde voor Healing in al zijn facetten met jullie delen. Al mijn kennis en ervaring opgedaan in  de ruim 10 jaar die ik als gecertificeerd Healer mag werken, zijn hierin verwerkt.

Thema’s:

  • Wat is eigenlijk Healing?
  • Hoe activeer ik het in mijn eigen handen?
  • Hoe werk ik ermee voor mijzelf en anderen?


Met deze thema’s gaan we in deze interactieve cursus aan de slag. De nadruk zal liggen op het ervaren van de frequenties in je eigen handen en in interactie met andere deelnemers. Om dit proces te ondersteunen bouw ik elke keer een energetisch veld op waarin we samen oefenen.

Wil je op een speelse maar tevens informatieve manier kennis maken met dit mooie werk, dan is deze cursus echt wat voor jou!

De cursus bestaat uit een introductie avond waarin we ons richten op het waarnemen van en werken met energie en healing. Aan deze avond kun je los kunt deelnemen.

Vervolgens kun je kiezen om met  de volledige cursus door te gaan, om opgedane  ervaring te verdiepen en uit te breiden. De ervaring leert dat door het werken met de helende frequenties ook je zelfontwikkeling een enorme boost krijgt. Niet zelden wordt je intuïtie versterkt en groeien ook je capaciteiten om helder waar te nemen, helder te voelen of helder te zien. Heerlijk om dat te mogen ervaren en een veilige groep te hebben om zulke bijzondere belevenissen mee te kunnen delen!

Voor wie?
Deze avonden zijn bedoeld voor mensen die graag kennis willen maken met Healing en de helende frequenties in eigen handen willen voelen. Heb je al ervaring met een Healing techniek? Ook dan ben je van harte welkom om je eigen style te oefenen en nieuwe inspiratie op te doen.

Wanneer?
Introductie avond: Woensdag, 23 februari – Leiden; 20-21.30 uur

Vervolg:
Woensdag, 9 en 23 maart,  6 en 20 april, en 11 en 25 mei.

Locatie:  De Lindewei (Yogastudio en tempel, dus iedereen welkom)
Jacob Catslaan 12, 2332 AW Leiden

Bijdrage
22 euro (incl. thee, iets lekkers en een verrassing om mee naar huis te nemen!) voor de introductie avond.

150 euro voor de hele cursus (3 maanden). De introductieavond is hierbij inbegrepen.

Fijn om samen te starten op dit prachtige pad van energiewerk!

Contact & opgave

Contact Anke via contacformulier