Geleide meditatie

Kennismaking

20 december om 10:00 uur

Kom in verbinding met jezelf in deze gezamenlijke geleide meditatie. Dit is een uur voor jou, een uur van ontspanning, opening en healing. Ik neem je mee op een prachtige innerlijke reis, waarin je de verbinding aangaat met jouw kern. Voel en ervaar wat het jou mag brengen! Na een korte voorstelronde zullen we beginnen met een mantra. Van daaruit gaan we de meditatie in, die zo’n 30 tot 40 minuten zal duren. Ik stem mij hierbij af op de groep en laat mij zoveel mogelijk leiden door het moment. Door achteraf ervaringen te delen zul je tot diepe inzichten kunnen komen. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren om mee te doen. Het enige wat je hoeft te doen is mijn stem te volgen en te genieten.

Praktische info

  • Max. 8 personen
  • Kosten: € 5,-
  • Reserveer je plek door te mailen naar karen.van.asten@gmail.com
  • Meenemen: trek gemakkelijk zittende (warme) kleding aan, zitkussen en matjes zijn aanwezig, neem eventueel pen en papier mee om je inzichten op te schrijven
  • Voor vragen neem gerust contact op via 06-24238215

Over mijzelf

Mijn naam is Karen van Asten, afgestudeerd psycholoog en healer, reader, spiritueel coach in opleiding. Ik ondersteun mensen graag bij het vinden en creëren van innerlijke rust en verbinding met zichzelf. Daarbij maak ik gebruik van geleide helende meditaties en visualisaties. Het enthousiasme dat hieruit voortkomt doet mij genieten en de meditaties met meer mensen te delen. Met liefde en blijdschap zet ik mij in. Het is mijn missie om mensen op weg te helpen naar een hun mooiste leven, door te leven vanuit hun hart.