Yoga Vakantie Frankrijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma Kundalini Yoga Week

maandag t/m vrijdag:

  • 07.00 – 08.00  Jap Ji meditatie, lichte warming-up yoga, en meditatie  met mantra
  • Ontbijt
  • 09.30 – 12.15 Kundalini Yoga & Meditatie  (theepauze 11.00 – 11.30)

curuscentrum, camping, kamers, Frankrijk

Over Centre Lothlorien

Centre Lothlorien ligt midden in de natuur, op een privaat dal van veertien hectare. Je vindt er twee stuwmeren, moestuinen, velden en veel bomen.  Vanuit het terrein loop je zo de omringende bossen in.

Je kunt overnachten op een kamer in het Chateau, op de groene camping, in ons vakantiehuis, de maisonnette of in één van de houten blokhutten.

Alle info op website Lothlorien: verblijf

43131640_2097454043600231_584108083307872256_n

Camping

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen, waar je tussen april en november terecht kunt. Voor kleine en grote tenten zijn vijftien plaatsen beschikbaar. Er zijn tien plaatsen voor caravans en campers. Alleen op de carvan- en camperplaatsen is aansluiting op elektriciteit mogelijk. De camping heeft vier toiletten, vier warme douches, een wasruimte en een ruime keuken met kookmogelijkheid. Er is een recreatieruimte met o.a. een tafeltennistafel. Campinggasten zijn van harte welkom om mee te eten op het Chateau (wel van te voren opgeven) of iets te komen drinken in de salon of op het terras. Ook is er een winkeltje met o.a. een beperkte hoeveelheid levensmiddelen en een kantoor voor inschrijven, internetcomputer, brood bestellen, wandelkaarten en info over de omgeving.

Alle info op website Lothlorien: verblijf

 

 

 

 

 

Ontbijten, lunchen, dineren

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangenmenu. Je kunt ook ‘s ochtends ontbijten, ‘s middags lunchen of als je erop uitgaat, ‘s morgens een lunch voor onderweg klaarmaken.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze gerechten.
Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met dieetwensen op medische gronden. Eventuele dieetwensen graag doorgeven bij het maken van de reservering. Zo nodig vragen we een kleine tegemoetkoming voor de extra kosten.

Meer info op website Lothlorien: verblijf

mei 2011 090

Contact Lothlorien

Centre Lothlorien
Lucas Slager en Fredy Wamelink
Domaine de Moiron
52800 Foulain

0033 325 034086
info@centrelothlorien.com

Routekaart Lothlorien

Download PDF tekst autoroute Nederland – Lothlorien