Do In Yoga

  • Serie van 3 x: 10, 17, 24 juni
  • Tijd: 09.30 – 10.30
  • Aanbieding! 3x voor  € 30,-

Laat je Qi stromen!

Do-in yoga bestaat uit lichaamsstrekkingen en zelfmassages. Ze zijn makkelijk uit te voeren. Je hoeft dus niet lenig te zijn en maatje 36 te hebben. De gestagneerde Qi energiestroom komt weer op gang. Pijn en vermoeidheid verminderen. Je voelt je daardoor fitter en energieker. Wil jij dat ook ?

Do-in yoga is een fijn soort yoga. Geen moeilijke houdingen die van alles van je lichaam vergen. Het brengt je juist naar binnen. Do-in betekent de weg naar binnen. Door bewuster te bewegen word je beweeglijker in je levenshouding. Je kunt bewuste keuzes maken. Wat dient mij en wat niet.
We worden opgevoed dat we niet veel waard zijn . Maar je bent een hele hoop waardig! Altijd zijn we op “verbeteringspad”. De weg is wat mij betreft juist meer jezelf te openen voor al het moois dat er verborgen ligt in jou. De Do-in yoga brengt je de rust en ruimte om goed te voelen wat voor jou werkt.
Mijn missie is om mensen meer ruimte te laten maken in zichzelf. Te doen ervaren dat er meer is dan alleen deze zichtbare wereld. Er is zoveel mogelijk!

Contact

Saskia Lequin

  • E: saskia@leefjelijf.nl
  • W: www.leefjelijf.nl

Over Saskia

Als kind vroeg ik me al af waarom God (of hoe je het ook wilt noemen) ons geen lichaamskast had gegeven. Dan kon je elke dag in plaats van kleren ook van lichaam verwisselen. Altijd was ik bezig met vragen stellen waarom dingen waren zoals ze waren. Dit is nooit gestopt. De connectie tussen lichaam en geest is een blijvende zoektocht. Dit leidde dat ik opleidingen in het alternatieve circuit begon te volgen. Echt van alles van healing/ reading tot massagetrainingen.
Ik volgde in mijn behandelingen altijd mijn intuïtie maar durfde nooit goed naar buiten te treden ermee. Ik dacht wie ben ik, ik doe maar wat. Daarom ben ik acupunctuur gaan doen. Ik zit nu in de afrondingsfase en alles komt op zijn plek. Het is als een puzzel die je in elkaar kunt leggen. Mijn gevoel, hart en verstand worden verbonden.
Nu ik alles beter begrijp kom ik weer terug bij mijn intuïtie. Mijn specialiteit ligt dan ook bij de spirituele acupunctuur ; acupunctuur op het psycho- emotionele stuk. De acupunctuur punten zijn meer dan alleen punten. Je duikt er als het ware in en het brengt je naar aardse spiritualiteit.
Je wordt in een proces gebracht waarin je je talenten en schaduwkanten mag gebruiken om je vrij te maken en je Qi volledig te laten stromen. Dan ben je vrij en kan er licht en moeiteloosheid door je heen stromen. Je loopt over van energie en kan de wereld wat brengen.

Door Do -in Yoga en spirituele psycho- emotionele acupunctuur kun je ruimte maken voor jezelf en oude patronen doorbreken.

Ik ontmoet je graag bij de yoga of tijdens een behandeling.om je uit te dagen meer ruimte vrij te maken zodat je weer kunt stralen en de wereld mooier kunt maken

Harte groet
Saskia