Yoni Zelfmassage: 14 september

Deze workshop leert je alle ins en outs van je Yoni (vagina in Sanskriet). Yoni massage en de-armouring is iets heel iets normaals waar iedere vrouw iets van zou moeten weten. We leerden het niet van onze mama’s en ook tijdens seksuele voorlichting werd er niets over verteld. Gelukkig is er in de oeroude wijsheid van de tao-tantrische tradities nog iets over gebleven dat ons kan leren wat we in de loop van de tijd vergeten zijn.


Door massage stimuleer je de bloedsomloop en kun je spanning (en pijn) wegmasseren, maar ook gevoelloze plekken gevoeliger maken. Ook nodig ik je uit om thuis acupressuur in de massage toe te passen. Dat wordt ook wel de-armouring genoemd. Bepaalde plekken kunnen extra spanning of trauma (klein of groot) vasthouden en pijn veroorzaken of gevoeligheid verminderen.


Hoe je stress, spanning of trauma vasthoudt en kunt loslaten in de vagina zal ik je allemaal uitleggen. Ook wordt de anatomie van de vagina nogmaals bekeken, maar nu met een tao-tantrische en een modern seksuologische blik. Dat opent vast en zeker de ogen voor meer orgastisch potentieel, aangezien er zoveel onbekend is over de meest gevoelige plekken. En waarom we die soms nu helemaal niet voelen.


Tijdens de workshop houden we de kleren aan, maar ik nodig je uit om thuis in ieder geval vijf keer een sessie met jezelf te doen. Op de workshop-dag doen we een energetische visualisatie versie van de thuisversie, zodat je een goed idee krijgt van hoe het werkt. Je krijgt via e-mail een audio versie om je eigen massage en de-armouring sessie te begeleiden (het kan uiteraard ook zonder).


Na de workshop ben ik drie weken bereikbaar voor vragen via de e-mail omtrent je yoni massage- en de-armouring proces. Want er kan soms best wel opkomen! Alles wat wordt besproken wordt vertrouwelijk behandeld.


Praktische info

  • Datum: zaterdagmiddag 14 september van 12.00 tot 17.00.
  • Kosten: €35,- contant (weinig tot geen wisselgeld) of via overboeking.
  • Incl. audiomateriaal voor thuis
  • Incl. thee en versnapering: Er is onbeperkt thee beschikbaar en een hartige en zoete versnapering voor tijdens de pauze!

Opgeven

  • Je kunt je opgeven via de e-mail mail@mirjamirene.com. Laat even weten of je contant of via overboeking wilt betalen.
  • Ik zie er naar uit je om 14 september in De Lindewei te ontmoeten voor een middag schaamteloze conversatie over onze vagina’s!
Mirjam werkt volgens de principes van The Tantric Institute of Integrated Sexuality waar ze een jaar lang een intensieve opleiding volgde. Verder is ze psycholoog | Msc., spiritueel counselor | MA., heeft ze ervaring in een tantrische community, een open hart en een heleboel spark!

Het is mijn verlangen voor elke vrouw dat zij weet wat haar verlangen, talent, kracht en wijsheid is en dat zij haar leven daarnaar inricht. Dat elke vrouw zich vrij voelt om haar ware essentie te laten zien. Dat zij zich vrij voelt in alle onderdelen van haar leven, waaronder haar seksualiteit. Dat elke vrouw weet hoe haar knopjes werken en dat zij haar ware kracht en wilde vrouw kan delen vanuit de kern van haar wezen. Dat zij haar sparkle uitstraalt elke dag van haar leven.

Het is mijn geloof en droom dat wanneer elke vrouw en man hun trauma rondom seksualiteit heelt, wereldvrede dichterbij komt, omdat onze seksualiteit zo ingebed is in de kern van ons mens-zijn. Wanneer je je kern heelt, creëer je innerlijke vrede en dat werkt dieper door dan alleen je persoonlijke en karmische transformatie!

 

Info: mail@mirjamirene.com.