Conscious Sexuality

 

Voor vrouwen. Een serie van 6 zondagmiddag.

  • 23 en 30 sep, 21 okt, 4 nov, 18 nov, 2 dec.
  • Steeds 13 – 16 uur
  • Vroegboek-korting tot en met 31 augustus: € 150,-. Daarna tot aanvang van de cursus  € 185,-.
Mirjam werkt volgens de principes van The Tantric Institute of Integrated Sexuality waar ze een jaar lang een intensieve opleiding volgde. Verder is ze psycholoog | Msc., spiritueel counselor | MA., heeft ze ervaring in een tantrische community, een open hart en een heleboel spark!

Conscious Sexuality for Women

een zesweekse cursus

Het is mijn verlangen voor elke vrouw dat zij weet wat haar verlangen, talent, kracht en wijsheid is en dat zij haar leven daarnaar inricht. Dat elke vrouw zich vrij voelt om haar ware essentie te laten zien. Dat zij zich vrij voelt in alle onderdelen van haar leven, waaronder haar seksualiteit. Dat elke vrouw weet hoe haar knopjes werken en dat zij haar ware kracht en wilde vrouw kan delen vanuit de kern van haar wezen. Dat zij haar sparkle uitstraalt elke dag van haar leven.

Het is mijn geloof en droom dat wanneer elke vrouw en man hun trauma rondom seksualiteit heelt, wereldvrede dichterbij komt, omdat onze seksualiteit zo ingebed is in de kern van ons mens-zijn. Wanneer je je kern heelt, creëer je innerlijke vrede en dat werkt dieper door dan alleen je persoonlijke en karmische transformatie!

In deze zes-weekse cursus duiken we diep in het loslaten van oude patronen die ons tegenhouden om onze spark, onze ware aard te delen. We zijn allemaal wilde vrouwen. Rawr!

We laten beklemmende ideeën uit onze samenleving, uit de historie van het patriarchaat en uit onze persoonlijke geschiedenis los en maken ruimte voor onze ware natuur. We zijn allemaal wilde vrouwen. In al onze vormen, namen en unieke persoonlijkheden. We are all Goddesses.

Samen delen, verbinden, leren, ervaren, ontdekken, voelen en experimenteren in een veilige en liefdevolle omgeving waar JIJ welkom bent.

Verwelkom je innerlijke wilde vrouw, her-ontdek jouw sparkle en breng het terug in je leven. Wij gaan zo het plezier, de kracht en magie van onze vrouwelijke seksualiteit (terug-)claimen, toe-eigenen en delen.

Elke week heeft een thema dat je dichterbij je jezelf, je eigen vrouwelijkheid, je eigen seksualiteit, jouw plezier, jouw vreugde, jouw wijsheid, jouw sparkle brengt. Elke week krijg je een oefening mee als huiswerk voor thuis. Geloof me, dit is LEUK.

Ook is er de mogelijkheid voor een persoonlijke coaching-sessie rondom jouw eigen ontwikkeling. De eerste zes aanmeldingen krijgen deze gratis, de overige aanmeldingen kunnen deze optioneel voor de helft van de prijs boeken tussen de tweede en derde bijeenkomst.

Vroegboek-korting tot en met 31 augustus: € 150,-. Daarna tot aanvang van de cursus  € 185,-.

Aanwezigheid is verplicht. Alles wat wordt besproken wordt vertrouwelijk behandeld. Geen zorgen, we houden onze kleren aan.

Info: mail@mirjamirene.com.