Yogacoaching Chiara

Yogacoaching

Yogacoaching

Eén-op-één

Traditioneel werd yoga één-op-één doorgegeven. Het waardevolle eraan is dat deze sessie helemaal op de jouzelf is afgestemd. Een yogaconsult kan prettig zijn voordat je de groepslessen yoga gaat volgen. Wil je er meer uithalen: het kan als yogatherapie voor je werken. Er wordt naar je geluisterd en we zoeken samen naar oplossingen door middel van yoga, coaching, creatieve werkvormen en een positieve blik op je leven.

Wil je meer verdieping en heb je gerichte vragen of hulp nodig? Boek dan een yogaconsult, we gaan dan samen aan de slag met jouw vraag of probleem. Je krijgt oefeningen die op jou zijn afgestemd, oefeningen die je steunen en bekrachtigen en verder helpen. Tijdens de les krijg je specifieke yoga-oefeningen of meditaties mee die je thuis kan doen.

Begeleiding

Chiara van den Berg

Chiara van den Berg

Chiara van den Berg heeft ervaring als jongerenwerkster en trainster en is daarnaast sinds 2011 Kundalini yogadocent met een specialisatie in Young Adults. Zij heeft een yoga opleiding gedaan bij Flim’s Yoga Studio en heeft in haar eigen leven zelf ervaren hoe yoga en energiewerk haar hebben geholpen te groeien en ontwikkelen. Onlangs heeft zij de internationaal erkende Kundalini Yoga Teachers Training afgerond. Chiara’s website: www.studentenyogaleiden.nl

Info of afspraak maken?

Laat van je horen met dit formulier en Chiara neemt contact met je op.

Yogacoaching