Astrologisch Consult

Inzicht via de geboortehoroscoop

Werken met de horoscoop kan een geweldige manier zijn om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid. Je talenten en gaven, je patronen. Maar ook je weerstanden, de manieren waarop je verstoppertje speelt met jezelf en de oplossingen daarvoor, worden er allemaal in weerspiegeld.

Voor de duidelijkheid, het gaat niet om determinisme, noodlot of voorspellingen maar juist om de innerlijke vrijheid om je eigen leven positief vorm te geven.

Een afspraak kan gewoon in de studio plaatsvinden met 1,5 meter afstand, maar een astrologisch consult kan evenzogoed prima online plaatsvinden.


Psyche en astrologie

De tekens en planeten staan voor archetypen, psychische drijfveren, instincten en energieen, en met een horoscoop  wordt herkenbaar met welke archetypen en rollen jij resoneert, wat je persoonlijke behoeften en motivaties zijn, welke krachten en talenten je bezit en ook welke innerlijke en uiterlijke conflicten en moeilijkheden je tegenkomt in je levensreis en op welke levensgebieden die zich afspelen. Dit zien we in de aspecten van de planeten en hun posities in de  huizen.

We gebruiken de zogenaamde Psychologische Astrologie om de horoscoop te duiden. De psychologische theorieen van Freud, Jung en Assagioli zijn hier bijzonder waardevol en toepasbaar met hun begrippen als de ontwikkeling van de  persoonlijkheid en het ego, de indeling in bewuste en onbewuste psyche, de typologie van Jung (denken, voelen, waarnemen, intuitie), het collectief onbewuste, de archetypen en psychische instincten, de sub-persoonlijkheden en het Hoger Zelf, de wereld van de verbeelding en mythen en de menselijke reis naar individuatie, spiritueel ontwaken en heelwording.


Individuatie

De heldenreis die iedereen maakt, van onbewust naar bewust, is een reis geboren worden, van psychische groei en zelfontwikkeling naar volwassenheid en spirituele heelheid. Deze reis vinden we terug in de wereld van mythen, verhalen en archetypen en ook in de horoscoop. Zo komt je leven in een groter perspectief te staan en herken je je eigen heldenreis. Freud noemde dat de overwinning van het bewuste ego op de instincten, Jung zag daarbij ook het spirituele en noemde deze reis Individuatie. Assagioli spreekt van synthese  van de psyche en bezieling vanuit het Hoger Zelf. Een astrologisch consult kan een schat aan inzichten en zelfkennis geven en een mooie bijdrage zijn aan jouw reis naar authenticiteit en geluk.


Je eigen horoscooptekening

Een astrologisch consult kost € 119,-  en daarvoor krijg je een anderhalf uur durende consult en ook je getekende geboortehoroscoop mee naar huis.

 

Over Dhyan Tjebbe

Dhyan Tjebbe heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie en wegen naar zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie aan de universiteit (RUL) en vervolgde die weg met kennis en ervaring van transpersoonlijke psychologie, Oosterse wijsheid (yoga en meditatie), energiewerk en astrologie. Iedere methode heeft zijn eigen kracht en toepassingsgebied, en ze kunnen elkaar heel mooi aanvullen.

Ik hoop met mijn brede ervaring en kennis iets voor je te kunnen betekenen. Wat past bij je: