Algemene Voorwaarden KY

Algemene voorwaarden

 

Tarieven

  • Proefles    € 5,-
  • Losse les  € 15,-
  • 10-strippenkaart (12 weken geldig)  € 120,-
  • Studenten/minimakorting:  of 10-strippenkaart (12 weken geldig)  € 90,-
  • Privéles 1 uur € 50,-
  • Yogacoaching 1,5 uur € 75,-
  • Instromers kunnen een Yogacoaching afspreken voor € 45,-

Les gemist?

Inhalen mag op een andere les of bij Chiara’s les, mits het binnen de looptijd van je strippenkaart is, én er plek is in de andere les.

Betalingen

Betaal liefst via ING-rekening NL37INGB0007035928 t.n.v. P.A.T. Westendorp, Leiden. Vermeld duidelijk ‘yogales’ en het weeknummer van ingang van je strippenkaart of de datum van de losse les. Dit scheelt administratie, en zo is de looptijd van de strippenkaart makkelijker bij te houden.

Annuleren van afspraken kan kostenloos, tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt de les in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via sms of telefonisch, dus niet via email en niet via social media.

Algemene voorwaarden

Het cursusgeld is het van tevoren afgesproken bedrag zoals dat op deze website staat vermeld. Het cursusgeld dient voorafgaand of bij de eerste les van de strippenkaart te worden voldaan. Bij een losse les betaalt men ter plaatse. Als je verhinderd bent dit graag doorgeven via telefoon of e-mail. Restitutie voor gemiste lessen is helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk om in overleg, indien er genoeg plek is, binnen de betaalperiode de gemiste les in halen tijdens een van de overige lesuren.

Als men lichamelijke en/of psychische klachten heeft is men verplicht dit voor de les te melden.

Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico. Tjebbe Westendorp of Chiara van den Berg kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel tijdens de lessen.

Deelname aan een van de yogalessen of het boeken of afspreken van een privéles of individueel consult (yoga-, reading-, of healingconsult) betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.

Annulering

Annuleren van afspraken kan kostenloos, tot 48 uur van tevoren. Daarna worden de kosten in rekening gebracht (bij afspraken van 1,5 uur geldt daarbij het halve tarief a €37,50).

  • Annuleren kan alleen via sms of telefonisch, dus niet via email en niet via social media.